Десерт «Вишневий дрібниця»
(покроковий рецепт з фото)
Такий десерт я вперше спробувала на одному зі свят своїх друзів. Кожному з гостей вони подали такий надзвичайно простий і смачний десерт. Вражаюче красиво і, до того ж просто, без надмірностей.
Як приготувати десерт "вишневий дрібниця"? Я вам відповім - за 15 хвилин! Єдине, про що потрібно заздалегідь подумати, так це замочити вишні в лікері. Після цього формування і презентація десерту пройде швидкоплинно. Дуже вам рекомендую вразити своїх гостей смачним десертом для дорослих.
- Вишня - 300 грам
- Вершки - 200 мілілітрів
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Лікер - 3 Ст. Ложки
- Шоколад - 50 грам
- Цукрова пудра - 2 чайних ложки
Видаліть з вишні кісточки і в невеликій ємності перемішайте її з цукром.
Додайте 2 ст.Л. Лікеру, накрийте харчовою плівкою, поставте в холодильник приблизно на 2 годину.
Шоколад натріть на дрібній тертці.
У ємності змішайте вершки, цукрову пудру і залишки лікеру, ретельно збийте до стійких піків.
У креманку покладіть настояні вишні, полийте їх соком, зверху додайте збиті вершки. Так зробіть пару шарів.
Присипте десерт тертим шоколадом і подавайте до столу.