Рецепт Вишневий десерт фото

Вишневий десерт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Ягоди, Вишня
Страви без випічки
На полуденок
Випічка, Пироги

З свіжої або замороженої вишні можна робити надзвичайно смачні страви. Подивіться, як приготувати вишневий десерт. Це один з моїх фірязиках рецептів солодких страв. Дуже рекомендую!

Робити домашні десерти - особливе мистецтво, вимагає навичок і працьовитості. Адже десерти виходять далеко не у всіх. То тут подгорит, то там розтечеться. Тому, краще для початку слідувати рецептом, перш ніж наб'єте руку. Цей зовсім нескладний. При дотриманні всіх рад з ним можна легко впоратися.

  • Вишня - 1 кілограм
  • Борошно вищого гатунку - 200 грам
  • Цукор - 120 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Вершкове масло - 90 грам
  • Ванілін - 1 штука
  • Розпушувач - 1 штука
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукрова пудра - 50 грам
  • Цедра апельсина - 1 Ст. Ложка
вишневий десерт - фото крок 1
Беремо вишню. Краще, звичайно, свіжу. Але можна і заморожену. Тоді її потрібно спочатку розморозити. Очищаємо від кісточок, зціджувати сік.
вишневий десерт - фото крок 2
Вершкове масло трохи нагріваємо, або просто тримаємо в кімнатній температурі півгодинки. Так що витягніть його заздалегідь. Міксером збиваємо шматочки масла, цукор, ванілін. Кладемо яйця. Збиваючи, вводимо борошно з розпушувачем і дрібкою солі, цедру апельсина.
вишневий десерт - фото крок 3
Тепер нам знадобиться форма для випічки. Вистилаємо її пергаментом, змащуємо маслом. Викладаємо тісто, воно в'язке, погуще, ніж на пампушки. Вирівнюємо майбутній корж.
вишневий десерт - фото крок 4
Далі, беремо нашу стекла вишню і акуратно викладаємо її поверх тесту. Можна трохи придавити її, втопивши в м'якому тесті. Зверху присипаємо цукром і ванілінчіком. Ставимо в духовку при температурі 180 градусів на 50 хвилин.
вишневий десерт - фото крок 5
Витягуємо наш апетитний пиріг. Все чудово запеклось. Вишня підсохла зверху і залишилася соковитою всередині. Присипаємо цукровою пудрою і нарізаємо для подачі. Подавайте з чаєм!

Схожі рецепти