Смажена куряча печінка і сердечка
(покроковий рецепт з фото)
Зараз розповім Вам, як приготувати смажену курячу печінку і сердечка, які таять у роті! Ця страва підійде до будь-якого гарніру. Смачно, ситно і корисно. Спробуйте, не пошкодуєте.
Мій рецепт не відрізняється оригінальністю. Сердечка і печінку будуть просто смажитися, але є невеликі секрети приготування, завдяки яким печінка не буде сухою і "гумовою", а сердечка залишаться соковитими всередині, з хрусткою скоринкою зовні. Така м'ясна закуска чудово зіграє і сольним номером, і доповнить в тандемі будь-який гарнір, - Мал, картопля, пасту або ж овочі. Пробуйте!
- Куряча печінка - 200 грам
- Курячі сердечка - 200 грам
- Сіль, перець - 1 Чайна ложка
- Часниковий порошок - 1 Чайна ложка
- Цибулевий поршок - 1 Чайна ложка
- Борошно - 2-3 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
1
Підготуйте печінку і сердечка. Їх потрібно промити і зачистити від плівочок і судин.
2
У невеликій ємності змішайте сіль, перець, часниковий і цибульний порошок, борошно. Обваляйте в цій суміші субпродукти.
3
Смажте курячі сердечка на розігрітій сковороді протягом 3-4 хвилин, по необхідності додаючи олію в невеликих кількостях.
4
Через 3-4 хвилини, коли серця почнуть міняти колір, відправте в сковороду печінку і смажте 5-10 хвилин.
5
Смачного!