Печінка куряча смажена з підливою
(покроковий рецепт з фото)
Для любителів субпродуктів дуже рекомендую цей простий рецепт печінки курячої смаженої з підливою і грибами. Неймовірно ніжне, ароматне і дійсно смачна страва для всієї родини.
Дізнайтеся, як приготувати печінку курячу смажену з підливою. Вона прекрасно підходить до будь-якого гарніру і буквально тане в роті. До того ж, в процесі ви можете додавати улюблені спеції, сушену або свіжу зелень, наприклад. До речі, рецепт чудово підійде як для плити, так і для мультиварки.
- Печінка куряча - 500 грам
- Крем - 200 грам
- Гриби - 250 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1-2 штук
- Мед - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Мускатний горіх - 1 щіпка
1. Очистіть цибулю і наріжте його середніми півкільцями. На сковороді з високими бортами розігрійте рослинне масло. Викладіть цибулю і обсмажте до прозорості.
2. Моркву очистіть і натріть на тертці. Додайте на сковороду до цибулі і продовжуйте смажити, помішуючи, ще хвилин 5.
3. Щоб печінка куряча смажена з підливою в домашніх умовах була більш насиченого смаку, рекомендую додати також трохи грибочків. Вимийте їх, обсушити, наріжте і викладіть до овочів.
4. Печінка вимийте як слід, обсушити паперовою серветкою і відправте на сковороду.
5. Для приготування підливи в невеликій мисці з'єднайте сметану, мідь, щіпку солі, перцю і мускатного горіха.
6. Все як слід перемішайте, викладіть на сковороду і додайте водички.
7. Накрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні до готовності. Хвилин через 10 акуратно перемішайте. Ось і весь секрет, як зробити печінку курячу смажену з підливою. Смачного!