Рецепт Куряча печінка з підливою фото

Куряча печінка з підливою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Молочні продукти , Птах , Курка , Куряча печінка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.

Давайте приготуємо щось смачне і корисне. Мені дуже подобається печінку, особливо куряча. Вона м'яка і ніжна, швидко готується і містить масу корисних вітамінів і мікроелементів.

Опис приготування:

Пропоную вам дуже простий рецепт, як приготувати курячу печінку з підливою. Готується вона дуже швидко. Як тільки печінку поміняла колір, значить, вже готова. Таким чином, вона залишається максимально м'якою і ніжною, і зберігає більшу частину корисних властивостей. Подавати до столу можна з будь-яким гарніром: з картоплі, рису або макаронів.

  • Печінка куряча - 500 грам
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Лист лавровий - 2 штуки
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Цибуля - 1 штука
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 150 мілілітрів
1
Наріжте печінку невеликими шматочками. Цибуля поріжте півкільцями.
2
На повільному вогні обсмажте на олії в сковороді печінку з цибулею.
3
В окремій ємності змішайте сметану, борошно, сіль і спеції.
4
Влийте сметану в сковороду і доведіть все до кипіння. Через 2-3 хвилини вимикайте.
5
Смачного!

Схожі рецепти