Куряча печінка з підливою
(покроковий рецепт з фото)
Давайте приготуємо щось смачне і корисне. Мені дуже подобається печінку, особливо куряча. Вона м'яка і ніжна, швидко готується і містить масу корисних вітамінів і мікроелементів.
Пропоную вам дуже простий рецепт, як приготувати курячу печінку з підливою. Готується вона дуже швидко. Як тільки печінку поміняла колір, значить, вже готова. Таким чином, вона залишається максимально м'якою і ніжною, і зберігає більшу частину корисних властивостей. Подавати до столу можна з будь-яким гарніром: з картоплі, рису або макаронів.
- Печінка куряча - 500 грам
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Лист лавровий - 2 штуки
- Сіль і спеції - За смаком
- Цибуля - 1 штука
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
- Вода - 150 мілілітрів
1
Наріжте печінку невеликими шматочками. Цибуля поріжте півкільцями.
2
На повільному вогні обсмажте на олії в сковороді печінку з цибулею.
3
В окремій ємності змішайте сметану, борошно, сіль і спеції.
4
Влийте сметану в сковороду і доведіть все до кипіння. Через 2-3 хвилини вимикайте.
5
Смачного!