Рецепт Смажена куряча печінка фото

Смажена куряча печінка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряча печінка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 20 хв.

Незважаючи на те, що субпродукти люблять не всі, вони дійсно дуже корисні, а правильно приготовлені ще й смачні. Хотілося б поділитися з вами дуже простим і завжди вдалим рецептом.

Опис приготування:

Уявляю на ваш суд цікавий і зовсім нескладний спосіб, як приготувати смажену курячу печінку. Ніякої панірування, нічого зайвого. Родзинка цього рецепту в великій кількості різних спецій, які надають печінки приголомшливий смак. Крім того, перед подачею печінку рекомендую полити соусом на основі соку лимона і часнику. Відмінне блюдо, яке можна подавати до столу з гарніром або салатом!

  • Печінка куряча - 450 грам
  • Вершкове масло - 2 чайних ложки
  • Оливкова олія - 1 Чайна ложка
  • Спеції - За смаком (паприка, чилі, часник, чорний перець, чебрець і орегано, сіль)
  • Лимон - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
смажена куряча печінка - фото крок 1
1. Головну увагу варто приділити спецій. Ви можете взяти все, що вам до душі: сушені овочі, прянощі, трави і т.Д.
смажена куряча печінка - фото крок 2
2. Печінка вимийте і висушіть паперовим рушником.
смажена куряча печінка - фото крок 3
3. У глибокій мисці з'єднайте сіль з вибраними спеціями. Перемішайте, обваляйте кожен шматочок печінки в спеціях з усіх боків.
смажена куряча печінка - фото крок 4
4. На сковороді розігрійте вершкове і рослинне масла. Викладіть печінку, смажте її на середньому вогні до рум'яності з двох сторін. Паралельно пропустіть через прес часник, з'єднайте його з соком лимона.
смажена куряча печінка - фото крок 5
5. Викладіть печінку на тарілку для подачі, полийте її лимонно-часниковим соусом. Смачного!

Схожі рецепти