Куряча печінка, смажена з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Куряча печінка, смажена з цибулею - дешеве за собівартістю і дуже просте в приготуванні блюдо, добре підходить для обіду або вечері на кожен день. Розповідаю, як приготувати це просте блюдо.
Куряча печінка особливою популярністю в Росії не користується - напевно через те, що далеко не всі вміють її смачно готувати. Простий рецепт курячої печінки, смаженої з цибулею, містить парочку нехитрих секретів, знаючи які можна приготувати просто відмінний обід або вечерю з дешевих за собівартістю продуктів. Таке собі студентська страва економ-режиму, яке у смакову плані не меркне на фоні інших других страв.
- Куряча печінка - 450 грам
- Цибулина - 1 штука
- Молоко - 1, 5 склянки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сіль - - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки (для смаження)
Гарненько промити печінку, розрізати навпіл кожен шматочок. Покласти в миску.
Залити молоком так, щоб молоко повністю покривало печінку.
Цибулину очистити, нарізати півкільцями і обсмажити до золотистого кольору.
Витягти цибулю з сковороди, коли він стане золотистим. Сковороду з вогню не знімати. Кожен шматочок курячої печінки обваляти в борошні.
Покласти шматочки печінки в гарячу сковороду з невеликою кількістю масла.
Обсмажити до коричневого кольору з одного боку.
Потім перевернути і обсмажити з іншого боку до готовності.
Посолити за смаком.
Повернути обсмажену цибулю в сковороду, перемішати з печінкою і обсмажити разом ще 1 хвилину.
Готово! Подавати найкраще з картопляним пюре.