Рецепт Куряча печінка, смажена в сметані фото

Куряча печінка, смажена в сметані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Птах, Курка, Куряча печінка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Перед вами рецепт приготування курячої печінки, смаженої в сметані з цибулею і яблуком. Цікаво, Чи не справедливість? Такий варіант зустрічається не часто, а значить його обов'язково потрібно спробувати.

1. Для початку необхідно ретельно вимити і просушити печінку паперовим рушником.

2. На сковороду налити трохи олії і розігріти.

3. Печінка посолити і поперчити за смаком.

4. Обваляти кожен шматочок у борошні з усіх боків. Рецепт приготування курячої печінки, смаженої в сметані не дарма передбачає попередню паніровці, так як завдяки борошні печінку зберігає максимум соковитості і залишається м'якою.

5. Надіслати печінку на сковороду і обсмажити з двох боків до утворення скоринки.

6. Тим часом очистити і нарізати тонкими півкільцями цибулину.

7. Вимити і нарізати часточками яблуко, попередньо видаливши серцевину. Використовувати краще зелене кисле яблуко, саме таке необхідно цієї страви, щоб надати особливу пікантність.

8. На сковороду до обсмаженої печінки викласти цибулю і яблуко.

9. Додати половину сметани і прибрати вогонь до мінімуму. У процесі приготування додавати сметану.

10. Куряча печінка, смажена в сметані в домашніх умовах буде готова через 35-50 хвилин, в залежності від якості субпродуктів.

Подавати до столу страву можна з улюбленим гарніром, попередньо присипавши свіжою зеленню.

  • Печінка куряча - 500 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Яблуко - 1 штука
  • Крем - 100 грам
  • Борошно - 5 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
1. Для початку необхідно ретельно вимити і просушити печінку паперовим рушником.

2. На сковороду налити трохи олії і розігріти.

3. Печінка посолити і поперчити за смаком.

4. Обваляти кожен шматочок у борошні з усіх боків. Рецепт приготування курячої печінки, смаженої в сметані не дарма передбачає попередню паніровці, так як завдяки борошні печінку зберігає максимум соковитості і залишається м'якою.

5. Надіслати печінку на сковороду і обсмажити з двох боків до утворення скоринки.

6. Тим часом очистити і нарізати тонкими півкільцями цибулину.

7. Вимити і нарізати часточками яблуко, попередньо видаливши серцевину. Використовувати краще зелене кисле яблуко, саме таке необхідно цієї страви, щоб надати особливу пікантність.

8. На сковороду до обсмаженої печінки викласти цибулю і яблуко.

9. Додати половину сметани і прибрати вогонь до мінімуму. У процесі приготування додавати сметану.

10. Куряча печінка, смажена в сметані в домашніх умовах буде готова через 35-50 хвилин, в залежності від якості субпродуктів.

Подавати до столу страву можна з улюбленим гарніром, попередньо присипавши свіжою зеленню.

Схожі рецепти