Куряча печінка, смажена в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами рецепт приготування курячої печінки, смаженої в сметані з цибулею і яблуком. Цікаво, Чи не справедливість? Такий варіант зустрічається не часто, а значить його обов'язково потрібно спробувати.
1. Для початку необхідно ретельно вимити і просушити печінку паперовим рушником.
2. На сковороду налити трохи олії і розігріти.
3. Печінка посолити і поперчити за смаком.
4. Обваляти кожен шматочок у борошні з усіх боків. Рецепт приготування курячої печінки, смаженої в сметані не дарма передбачає попередню паніровці, так як завдяки борошні печінку зберігає максимум соковитості і залишається м'якою.
5. Надіслати печінку на сковороду і обсмажити з двох боків до утворення скоринки.
6. Тим часом очистити і нарізати тонкими півкільцями цибулину.
7. Вимити і нарізати часточками яблуко, попередньо видаливши серцевину. Використовувати краще зелене кисле яблуко, саме таке необхідно цієї страви, щоб надати особливу пікантність.
8. На сковороду до обсмаженої печінки викласти цибулю і яблуко.
9. Додати половину сметани і прибрати вогонь до мінімуму. У процесі приготування додавати сметану.
10. Куряча печінка, смажена в сметані в домашніх умовах буде готова через 35-50 хвилин, в залежності від якості субпродуктів.
Подавати до столу страву можна з улюбленим гарніром, попередньо присипавши свіжою зеленню.
- Печінка куряча - 500 грам
- Цибулина - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Крем - 100 грам
- Борошно - 5 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
2. На сковороду налити трохи олії і розігріти.
3. Печінка посолити і поперчити за смаком.
4. Обваляти кожен шматочок у борошні з усіх боків. Рецепт приготування курячої печінки, смаженої в сметані не дарма передбачає попередню паніровці, так як завдяки борошні печінку зберігає максимум соковитості і залишається м'якою.
5. Надіслати печінку на сковороду і обсмажити з двох боків до утворення скоринки.
6. Тим часом очистити і нарізати тонкими півкільцями цибулину.
7. Вимити і нарізати часточками яблуко, попередньо видаливши серцевину. Використовувати краще зелене кисле яблуко, саме таке необхідно цієї страви, щоб надати особливу пікантність.
8. На сковороду до обсмаженої печінки викласти цибулю і яблуко.
9. Додати половину сметани і прибрати вогонь до мінімуму. У процесі приготування додавати сметану.
10. Куряча печінка, смажена в сметані в домашніх умовах буде готова через 35-50 хвилин, в залежності від якості субпродуктів.
Подавати до столу страву можна з улюбленим гарніром, попередньо присипавши свіжою зеленню.