Куряча печінка з цибулею в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Для приготування смачного і ситної вечері вас завжди зможе виручити цей рецепт. Гармонійний смак і користь печінки роблять це блюдо дуже популярним. Смачна вечеря для всієї родини!
Печінка - незамінне джерело вітамінів і корисних речовин. Витратьте зовсім небагато свого часу на приготування цієї страви. Воно відмінно поєднується з будь-яким гарніром. За бажанням під час готування можна додати трохи мелених волоських горіхів.
- Куряча печінка - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Крем - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
Лук наріжте півкільцями і обсмажте, щоб він став м'яким.
Курячу печінку наріжте на шматочки.
Додайте печінку до м'якого цибулі. Смажте всі разом хвилин 10-15.
Потім додайте сметану. Перемішайте і все добре прогрійте. Тушкуйте все пару хвилин.
І все! Наше смачне страва готова!
Смачного!
Смачного!