Куряча печінка в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Куряча печінка - нежирна і дуже ніжна в порівнянні зі свинячої або яловичої. Якщо її правильно приготувати, вийде соковите і смачне блюдо для всієї родини.
Спочатку треба обсмажити до золотого кольору цибулю, потім його вибрати і підсмажити печінку. До обсмаженої печінки додаємо цибулю, заливаємо сметаною і тушкуємо близько півгодини під кришкою. У вас вийшла ніжна і смачна куряча печінка в сметані. Сім'я буде в захваті. Смачного!
- Куряча печінка - 400 грам
- Цибуля - 4 штуки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Крем - 2 склянки
- Соняшникова олія - 0, 25 склянки
- Яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
Цибуля поріжте півкільцями.
І обсмажте його на соняшниковій олії до золотистого кольору.
Додайте до печінки яйце і борошно, перемішайте.
Видаліть лук зі сковороди в окремий посуд. На тій самій олії обсмажте в декілька заходів печінку з двох сторін, приблизно по 1 хвилині на кожну сторону.
Потім вимкніть плиту, всю печінку складіть в сковороду і посоліть за смаком.
Поверх печінки викладіть цибулю.
І залийте блюдо сметаною. Під закритою кришкою протушкувати близько 25 хвилин на слабкому вогні.