Куряча печінка з грибами в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Дуже рекомендую спробувати курячу печінку з грибами за цим рецептом. Вона виходить ніжною, ароматної і дуже смачною, а гриби і сметана ще більше підсилюють і без того чудовий смак страви.
Куряча печінка з грибами в сметанному соусі - ідеальне блюдо для тих, хто хоче легко і ситно перекусити. Разом з гречкою, наприклад, і свіжими овочами така куряча печінка з грибами в сметані поєднується прекрасно. Спробуйте приготувати печінку саме за цим рецептом. Це швидко і дуже смачно!
- Куряча печінка - 600 грам
- Печериці - 300 грам
- Цибуля - 1 штук
- Часник - 2 зубчики
- Крем - 200 грам
- Сіль і спеції - За смаком
- Кріп - 1 пучок (або інша зелень за смаком)
1. Мої рідні дуже люблять печінку в будь-якому вигляді, але коли я приготувала її за цим рецептом, вона стала традиційною стравою в нашій родині.
2. Ретельно моєму печінку, відправляємо її смажитися на сковороду.
3. Тим часом дрібно нарізаємо печериці та цибулю. Часник краще порубати якомога дрібніше.
4. Кріп також слід дрібно порубати.
5. Обсмажуємо печінку з цибулею і грибами, солимо і приправляємо за смаком.
6. Коли печінка і гриби підсмажаться, в самому кінці додаємо сметану і воду, щоб підлива покрила продукти. Додаємо часник і кріп, доводимо по солі до потрібного смаку. tusim навколо 15 хвилин на слабкому вогні.
7. Поки смажиться і гаситься печінку, можна приготувати будь-який гарнір. Найкраще з таким блюдом поєднується простий гарнір, наприклад - гречка.