Карамелізовані куряча печінка
(покроковий рецепт з фото)
Для ситного і корисного обіду приготуйте Карамелізовані курячу печінку. Вийде швидкий і незвичайний рецепт.
Карамелізовані курячу печінку легко приготувати в домашніх умовах. З доступних інгредієнтів вийде прекрасне блюдо для всієї родини.
- Печінка куряча - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 100 грам
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування карамелізованою курячої печінки.
Промийте печінку, видаліть прожилки і наріжте середніми шматочками.
Лук наріжте півкільцями.
Розігрійте масло на сковороді, викладіть цибулю і печінку, смажте на середньому вогні 3-4 хвилини, помішуючи.
Всипте цукор і сіль, перемішайте і доведіть печінку до карамельного відтінку й аромату. Цукор додасть печінки золотисту карамельну корочку. Додайте чорний перець за смаком і зніміть блюдо з вогню.
Подавайте Карамелізовані курячу печінку до столу в гарячому вигляді. Смачного!