Рецепт Карамелізовані куряча печінка фото

Карамелізовані куряча печінка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряча печінка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 20 хв.

Для ситного і корисного обіду приготуйте Карамелізовані курячу печінку. Вийде швидкий і незвичайний рецепт.

Опис приготування:

Карамелізовані курячу печінку легко приготувати в домашніх умовах. З доступних інгредієнтів вийде прекрасне блюдо для всієї родини.

  • Печінка куряча - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 100 грам
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
  • Чорний перець - За смаком
карамелізовані куряча печінка - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування карамелізованою курячої печінки.
карамелізовані куряча печінка - фото крок 2
Промийте печінку, видаліть прожилки і наріжте середніми шматочками.
карамелізовані куряча печінка - фото крок 3
Лук наріжте півкільцями.
карамелізовані куряча печінка - фото крок 4
Розігрійте масло на сковороді, викладіть цибулю і печінку, смажте на середньому вогні 3-4 хвилини, помішуючи.
карамелізовані куряча печінка - фото крок 5
Всипте цукор і сіль, перемішайте і доведіть печінку до карамельного відтінку й аромату. Цукор додасть печінки золотисту карамельну корочку. Додайте чорний перець за смаком і зніміть блюдо з вогню.
карамелізовані куряча печінка - фото крок 6
Подавайте Карамелізовані курячу печінку до столу в гарячому вигляді. Смачного!

Схожі рецепти