Карамелізовані персики
(покроковий рецепт з фото)
Зараз свіжі фрукти можна купити і взимку, тому пропоную подивитися, як приготувати карамелізовані персики. Всього з 2-х персиків і дуже швидко можна приготувати відмінний десерт.
Навіть взимку нам хочеться відчути смак ароматних фруктів. Ось цей десерт вам, безсумнівно, сподобається: мінімум зусиль і мінімум продуктів, а який результат ... Пальчики оближеш!
- Персики - 2 штуки (або нектарини)
- Цукор коричневий - За смаком
- Ядра мигдалю - За смаком (необсмажені)
1. Вимийте і висушіть персики (або нектарини).
2. Розріжте персики гострим ножем на 2 половинки, видаліть кісточки і викладіть половинки фруктів в форму для випічки, покриту харчовою фольгою або папером для випічки.
3. Щедро посипте персики цукром і крупно нарізаними ядрами мигдалю.
4. Запікайте близько 30 хвилин при 200 градусах з конвекцією.
5. Викладіть фрукти в креманки, полийте соком, утворився при запіканні, і поставте в холодильник мінімум на 30 хвилин. Подайте десерт холодним. Смачного!