Рецепт Карамелізовані персики фото

Карамелізовані персики
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Персик, Горіхи, Мигдаль
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На святковий стіл, Фуршет
Десерти

Зараз свіжі фрукти можна купити і взимку, тому пропоную подивитися, як приготувати карамелізовані персики. Всього з 2-х персиків і дуже швидко можна приготувати відмінний десерт.

Навіть взимку нам хочеться відчути смак ароматних фруктів. Ось цей десерт вам, безсумнівно, сподобається: мінімум зусиль і мінімум продуктів, а який результат ... Пальчики оближеш!

  • Персики - 2 штуки (або нектарини)
  • Цукор коричневий - За смаком
  • Ядра мигдалю - За смаком (необсмажені)
карамелізовані персики - фото крок 1
1. Вимийте і висушіть персики (або нектарини).
карамелізовані персики - фото крок 2
2. Розріжте персики гострим ножем на 2 половинки, видаліть кісточки і викладіть половинки фруктів в форму для випічки, покриту харчовою фольгою або папером для випічки.
карамелізовані персики - фото крок 3
3. Щедро посипте персики цукром і крупно нарізаними ядрами мигдалю.
карамелізовані персики - фото крок 4
4. Запікайте близько 30 хвилин при 200 градусах з конвекцією.
карамелізовані персики - фото крок 5
5. Викладіть фрукти в креманки, полийте соком, утворився при запіканні, і поставте в холодильник мінімум на 30 хвилин. Подайте десерт холодним. Смачного!

Схожі рецепти