Рецепт Карамелізовані яблука на сковороді фото

Карамелізовані яблука на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Яблука, Карамель
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл
Солодке, Десерти

Карамелізовані яблука - простий, швидкий, але дуже смачний десерт. Просто тане в роті! Такі яблучка можна використовувати в якості начинки для пирогів, торта або булочок.

Цей десерт можна подавати з панкейк, оладками, млинцями, морозивом. Дуже смачно! У покроковому рецепті я розповім вам, як приготувати карамелізовані яблука на сковороді. Це швидко і просто! Яблука вибирайте стиглі, але тверді, кисло-солодкі.

  • Яблуко - 1 кілограм (кисло-солодке)
  • Вершкове масло - 70 грам
  • Цукор - 1/2 склянки
  • Вершки - 3 Ст. Ложки
  • Ванілін - 1 щіпка
карамелізовані яблука на сковороді - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти. Яблука вимийте.
карамелізовані яблука на сковороді - фото крок 2
На сковороді на повільному вогні розтопіть масло і цукор, готуйте протягом 2 хвилин.
карамелізовані яблука на сковороді - фото крок 3
Яблука очистіть, наріжте на кубики.
карамелізовані яблука на сковороді - фото крок 4
Додайте яблука на сковороду, перемішайте. Готуйте протягом 5 хвилин, помішуючи.
карамелізовані яблука на сковороді - фото крок 5
Додайте вершки, перемішайте, готуйте протягом 1 хвилини.
карамелізовані яблука на сковороді - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти