Карамелізовані яблука на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Карамелізовані яблука - простий, швидкий, але дуже смачний десерт. Просто тане в роті! Такі яблучка можна використовувати в якості начинки для пирогів, торта або булочок.
Цей десерт можна подавати з панкейк, оладками, млинцями, морозивом. Дуже смачно! У покроковому рецепті я розповім вам, як приготувати карамелізовані яблука на сковороді. Це швидко і просто! Яблука вибирайте стиглі, але тверді, кисло-солодкі.
- Яблуко - 1 кілограм (кисло-солодке)
- Вершкове масло - 70 грам
- Цукор - 1/2 склянки
- Вершки - 3 Ст. Ложки
- Ванілін - 1 щіпка
Підготуйте інгредієнти. Яблука вимийте.
На сковороді на повільному вогні розтопіть масло і цукор, готуйте протягом 2 хвилин.
Яблука очистіть, наріжте на кубики.
Додайте яблука на сковороду, перемішайте. Готуйте протягом 5 хвилин, помішуючи.
Додайте вершки, перемішайте, готуйте протягом 1 хвилини.
Смачного!