Карамелізовані яблука
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам до душі прості у виконанні і апетитні десерти з фруктів, тоді пропоную поповнити свою кулінарну скарбничку ще одним класним рецептом. Швидко, смачно і нескладно - це ідеально!
Поспішаю поділитися з вами моїм простим способом, як приготувати карамелізовані яблука. Це відмінний варіант зимового десерту для дітей і дорослих. Дуже рекомендую в карамель для аромату додавати ваніль, паличку кориці або гілочки трав, які вам до душі. Тоді яблучка вийдуть приголомшливими! Подавати до столу їх можна як самостійний десерт або з морозивом, наприклад.
- Яблуко - 6-7 штук
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Мед - 100 грам
- Гілочки ароматних трав - За смаком (по бажанню)
1. Підготуйте сковороду з високими бортами. Розтопіть там вершкове масло, додайте мед. В даному випадку для аромату використовуються гілочки лаванди. На повільному вогні залиште нудитися хвилин на 5.
2. Тим часом вимийте і очистіть яблука, видаліть у них серцевину. Наріжте фрукти великими часточками.
3. Карамель стала більш насиченого кольору.
4. А. Це означає, що можна додати на сковороду яблука.
5. На середньому вогні залиште яблучка хвилин на 10-12, а після акуратно переверніть їх.
6. Карамелізіруется яблучка ще хвилин 15.
7. От і все, апетитні і надзвичайно смачні яблука готові.