Рецепт Карамелізовані яблука фото

Карамелізовані яблука
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Яблука, Карамель
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Для дітей
Десерти

Якщо вам до душі прості у виконанні і апетитні десерти з фруктів, тоді пропоную поповнити свою кулінарну скарбничку ще одним класним рецептом. Швидко, смачно і нескладно - це ідеально!

Поспішаю поділитися з вами моїм простим способом, як приготувати карамелізовані яблука. Це відмінний варіант зимового десерту для дітей і дорослих. Дуже рекомендую в карамель для аромату додавати ваніль, паличку кориці або гілочки трав, які вам до душі. Тоді яблучка вийдуть приголомшливими! Подавати до столу їх можна як самостійний десерт або з морозивом, наприклад.

  • Яблуко - 6-7 штук
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Мед - 100 грам
  • Гілочки ароматних трав - За смаком (по бажанню)
карамелізовані яблука - фото крок 1
1. Підготуйте сковороду з високими бортами. Розтопіть там вершкове масло, додайте мед. В даному випадку для аромату використовуються гілочки лаванди. На повільному вогні залиште нудитися хвилин на 5.
карамелізовані яблука - фото крок 2
2. Тим часом вимийте і очистіть яблука, видаліть у них серцевину. Наріжте фрукти великими часточками.
карамелізовані яблука - фото крок 3
3. Карамель стала більш насиченого кольору.
карамелізовані яблука - фото крок 4
4. А. Це означає, що можна додати на сковороду яблука.
карамелізовані яблука - фото крок 5
5. На середньому вогні залиште яблучка хвилин на 10-12, а після акуратно переверніть їх.
карамелізовані яблука - фото крок 6
6. Карамелізіруется яблучка ще хвилин 15.
карамелізовані яблука - фото крок 7
7. От і все, апетитні і надзвичайно смачні яблука готові.

Схожі рецепти