Рецепт Баранина з фетою на мангалі фото

Баранина з фетою на мангалі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Молочні продукти , Сир , Баранина
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 8
Час приготування: 20 хв.

Рецепт приготування котлет з баранини з фетою, часником, зеленою цибулею, креветками і зернами кедрового горіха на мангалі

Опис приготування:

Цей рецепт подарує Вам ароматні домашні котлети, особливо якщо Ви влаштовуєте барбекю вечірку. Подавати їх можна з булочкою і салатом, щоб страва вийшла не тільки смачним, але і ситним. Ароматні і легкі в приготуванні котлети для Вас!

  • Баранячий фарш - 450 грам
  • Фета - 225 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Зелена цибуля - 6 штук
  • Креветки - 85 грам
  • Зерна кедрового горіха - 25 грам
  • Розмарин - 1 Ст. Ложка
  • Панірувальні сухарі - 55 грам
  • Соняшникова олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль і перець - - За смаком
баранина з фетою на мангалі - фото крок 1
1. Фету покришити. Часник розчавити в чеснокодавку. Зелену цибулю дрібно порубати. Зерна кедрового горіха підсмажити. Розмарин дрібно порубати. Помістити всі інгредієнти, крім розмарину, у велику миску, добре перемішати, розбиваючи всі великі грудки баранячого фаршу, які будуть Вам попадатися. Потім додати розмарин, сіль і перець в миску з баранячим фаршем.
баранина з фетою на мангалі - фото крок 2
2. Надати фаршу форму котлет, накрити і дати охолонути в холодильнику як мінімум 30 хвилин.
баранина з фетою на мангалі - фото крок 3
3. На розігрітій мангалі розташувати злегка змащені маслом котлети і готувати на гарячому вугіллі протягом 4-х хвилин, не перегортаючи. Перевернути котлети, ще раз змастити соняшниковою олією і готувати ще 4 хвилини або поки котлети не будуть готові.
баранина з фетою на мангалі - фото крок 4
4. Подавати на стіл негайно. По бажанню, можна подати котлети в булочці для бургера, приправивши кетчупом і гірчицею або з салатом.

Схожі рецепти