Брускетта з маслинами і фетою
(покроковий рецепт з фото)
Брускетта з маслинами і фетою - це класичний середземноморський бутерброд, який подається як аперитив перед початком головної трапези. Поєднання маслин і фети - це дуже смачно, спробуйте!
Брускетта - це щось на зразок середземноморського (популярна і в Італії, і в Греції, і в Іспанії) бутерброда, топінгом для якого може бути практично що завгодно. Однак одна з класичних варіацій - це Брускетта з маслинами і фетою. Вдале поєднання маслин і фети робить брускетту ну дуже смачною закускою для буденного або святкового столу.
- Хліб - 6 скибочок
- Часник - 2 зубчики
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Сир фета - 3 Ст. Ложки
- Маслини - 10-12 штук
- Зелена цибуля (перо) - 1-2 штук
- Чорний перець - - За смаком
Маслини (без кісточок) нарізаємо тонкими кружечками.
Дрібно рубаємо цибулю.
Змішуємо фету, маслини і цибулю. Перчимо до смаку. Солити не треба - маслини і фета і без того солоні.
Скибочки хліба підсушують на сухій сковороді або в тостері, потім натираємо часником і злегка скроплюємо оливковою олією.
Намазуємо отримані грінки сумішшю фети, лука і маслин.
Смачного!