Рецепт Брускетта з маслинами і фетою фото

Брускетта з маслинами і фетою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти, Фрукти, Сир, Маслини, Фета
Вегетаріанське харчування
На сніданок, Швидкий сніданок
Бутерброди

Брускетта з маслинами і фетою - це класичний середземноморський бутерброд, який подається як аперитив перед початком головної трапези. Поєднання маслин і фети - це дуже смачно, спробуйте!

Брускетта - це щось на зразок середземноморського (популярна і в Італії, і в Греції, і в Іспанії) бутерброда, топінгом для якого може бути практично що завгодно. Однак одна з класичних варіацій - це Брускетта з маслинами і фетою. Вдале поєднання маслин і фети робить брускетту ну дуже смачною закускою для буденного або святкового столу.

  • Хліб - 6 скибочок
  • Часник - 2 зубчики
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Сир фета - 3 Ст. Ложки
  • Маслини - 10-12 штук
  • Зелена цибуля (перо) - 1-2 штук
  • Чорний перець - - За смаком
брускетта з маслинами і фетою - фото крок 1
Маслини (без кісточок) нарізаємо тонкими кружечками.
брускетта з маслинами і фетою - фото крок 2
Дрібно рубаємо цибулю.
брускетта з маслинами і фетою - фото крок 3
Змішуємо фету, маслини і цибулю. Перчимо до смаку. Солити не треба - маслини і фета і без того солоні.
брускетта з маслинами і фетою - фото крок 4
Скибочки хліба підсушують на сухій сковороді або в тостері, потім натираємо часником і злегка скроплюємо оливковою олією.
брускетта з маслинами і фетою - фото крок 5
Намазуємо отримані грінки сумішшю фети, лука і маслин.
брускетта з маслинами і фетою - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти