Курячий шашлик в соєвому маринаді з маслинами
(покроковий рецепт з фото)
Смачний курячий шашлик в домашніх умовах - це не утопія, а реальність. Пропоную вашій увазі курячий шашлик в соєвому маринаді з маслинами - неймовірно смачний і простий у приготуванні.
Шашлики у багатьох з нас чомусь асоціюються виключно з виїздами на природу. Але ж хороший шашлик можна приготувати і в домашніх умовах. Наприклад, курячий шашлик в соєвому маринаді з маслинами - неймовірно просте в приготуванні блюдо, яке від хорошого шашлику на мангалі можна відрізнити хіба що відсутністю запаху димку. А так - такий же смачний, соковитий і ніжний. Удачі в приготуванні!
- Куряче філе - 700 грам
- Соєвий соус - 100 мілілітрів
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 зубчики
- Корінь імбиру - 15 грам
- Маслини - 16-20 штук
- Кунжутне насіння - 2 Ст. Ложки
- Шпажки дерев'яні - 8-10 штук
Спершу приготуємо маринад: для цього змішаємо соєвий соус, видавлений часник, тертий імбир і крохмаль. Гарненько перемішати.
Куряче філе промиваємо та нарізаємо досить великими кубиками - все-таки шашлик готуємо, а не гуляш.
Кладемо м'ясо в маринад і залишаємо на 30 хвилин.
Потім на довгі шпажки нанизуємо шматочки курки і маслини.
Посипаємо кунжутним насінням (по бажанню).
Запікаємо 20-25 хвилин при 180 градусах. Уже після 15 хвилин починайте стежити за м'ясом - курка готується швидко, тому важливо її не пересушити.
Смачного!