Куряча грудка в соєвому маринаді
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам приготувати на обід апетитні соковиті шматочки курячої грудки, замариновані в медово-соєвому маринаді. Тим більше, що рецепт досить простий і не зажадає від вас великих зусиль.
Цей простий рецепт, як приготувати курячу грудку в соєвому маринаді, відрізняється цікавим поєднанням солоного соєвого соусу і солодощами меду. Шматочки курячого м'яса маринуються в соєвому соусі зі спеціями, потім обсмажуються на рослинній олії з додаванням меду. В результаті м'ясо виходить соковитим, з глянсовою солодко-солоної скоринкою. Завершує смак хрусткий кунжут.
- Грудка куряча - 500 грам
- Соус соєвий - 3 Ст. Ложки
- Часник сушений - 1 Чайна ложка
- Імбир - 1/2 чайних ложки
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Перець чорний мелений - За смаком
Курячі грудки промийте під холодною водою, обсушити.
Для маринаду соєвий соус з'єднайте з часником, імбиром, чорним перцем. М'ясо наріжте на середні шматочки, опустіть в маринад, залиште в прохолодному місці на 1 час.
На сковороді розігрійте масло, розтопіть мед і обсмажте замариновані шматочки до золотистої скоринки.
Готову страву посипати кунжутом. Подавайте з рисом і свіжою зеленню. Смачного!