Рецепт Куряча грудка в журавлинному маринаді фото

Куряча грудка в журавлинному маринаді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряча грудка
Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Святковий обід, Новий рік, Різдво
Гарячі страви

Блюдо універсальне, його можна подати як гаряче або як холодну закуску. Грудка виходить дуже ніжною і соковитою, з легкою кислинкою журавлинного джему "махеев'" .

Це нехитре блюдо чудово підійде для святкового столу! Або як гарячого блюда, коли смажена куряча грудка подається з пряним журавлинним соусом. Або як холодну закуску, коли ця ж грудка подається в охолодженому вигляді у вигляді нарізки! Просто пальчики оближеш!

  • Грудка куряча - 1 штука
  • Luk-salotų - 1 штука
  • Вино червоне - 100 мілілітрів (сухе)
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Джем журавлинний "махеев'" - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 60 мілілітрів
  • Сіль - 1 щіпка
куряча грудка в журавлинному маринаді - фото крок 1
Змішайте джем, нарізаний шалот, вино і оливкову олію.

Схожі рецепти