Куряча грудка в журавлинному маринаді
(покроковий рецепт з фото)
Блюдо універсальне, його можна подати як гаряче або як холодну закуску. Грудка виходить дуже ніжною і соковитою, з легкою кислинкою журавлинного джему "махеев'" .
Це нехитре блюдо чудово підійде для святкового столу! Або як гарячого блюда, коли смажена куряча грудка подається з пряним журавлинним соусом. Або як холодну закуску, коли ця ж грудка подається в охолодженому вигляді у вигляді нарізки! Просто пальчики оближеш!
- Грудка куряча - 1 штука
- Luk-salotų - 1 штука
- Вино червоне - 100 мілілітрів (сухе)
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Джем журавлинний "махеев'" - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Вода - 60 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
Змішайте джем, нарізаний шалот, вино і оливкову олію.