Качина грудка в журавлинному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Пікантна качина грудка з ніжним, кисленьким соусом - таке блюдо цілком може бути подано і на святковий стіл. Качка виходить дуже ніжною і м'якою. Раджу приготувати!
За цим рецептом можна приготувати і курячу грудку. А замість журавлини цілком можна взяти брусницю або обліпиху. Беріть на замітку мій рецепт і готуйте із задоволенням!
- Грудка качина - 1 штука
- Журавлина - 100 грам
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Мед - 1 Ст. Ложка
Підготуйте всі інгредієнти.
Журавлину протріть через сито.
Додайте мед, часник і перемішайте.
У сотейнику розігрійте масло і добре обсмажити грудку з усіх боків.
Влийте журавлинний соус і тушкуйте близько 30 хвилин.
Смачного!