Рецепт Качина грудка в журавлинному соусі фото

Качина грудка в журавлинному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Ягоди , Птах , Журавлина , Качка , Качина грудка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пікантна качина грудка з ніжним, кисленьким соусом - таке блюдо цілком може бути подано і на святковий стіл. Качка виходить дуже ніжною і м'якою. Раджу приготувати!

Опис приготування:

За цим рецептом можна приготувати і курячу грудку. А замість журавлини цілком можна взяти брусницю або обліпиху. Беріть на замітку мій рецепт і готуйте із задоволенням!

  • Грудка качина - 1 штука
  • Журавлина - 100 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Мед - 1 Ст. Ложка
качина грудка в журавлинному соусі - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
качина грудка в журавлинному соусі - фото крок 2
Журавлину протріть через сито.
качина грудка в журавлинному соусі - фото крок 3
Додайте мед, часник і перемішайте.
качина грудка в журавлинному соусі - фото крок 4
У сотейнику розігрійте масло і добре обсмажити грудку з усіх боків.
качина грудка в журавлинному соусі - фото крок 5
Влийте журавлинний соус і тушкуйте близько 30 хвилин.
качина грудка в журавлинному соусі - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти