Рецепт Куряча грудка в медово-розмариновому маринаді фото

Куряча грудка в медово-розмариновому маринаді
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Птах , Курка , Мед , Куряча грудка
Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Ароматна смажена курочка - одне з улюблених страв моїх домочадців. Я часто готую різні варіації, граючи смаками: від гострого до солодкого. І все це досягається завдяки маринаду або соусу.

Опис приготування:

Цього разу я поділюся з вами тим, як приготувати курячу грудку в медово-розмариновому маринаді. Подавайте з нею картопля в будь-якому вигляді або овочі на грилі. Саме страва вийшла пікантним і в міру солодким, тому гарнір не повинен мати яскравий смак. Створення не відніме у вас багато сил.

  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Розмарин, гілочка - 2 штуки
  • Оливкова олія - 50 мілілітрів
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Винний оцет - 1 Чайна ложка
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль - За смаком
куряча грудка в медово-розмариновому маринаді - фото крок 1
Філе промийте, видаліть плівку і розділіть на 4 порційні частини.
куряча грудка в медово-розмариновому маринаді - фото крок 2
Викладіть курку в глибоку тарілку. Додайте масло, мед, оцет і сіль.
куряча грудка в медово-розмариновому маринаді - фото крок 3
Потім додайте подрібнений часник і нарвіть розмарин. Все перемішайте. Залиште грудку маринуватися на 30-60 хвилин в холодильнику.
куряча грудка в медово-розмариновому маринаді - фото крок 4
Після цього обсмажте філе по 2 хвилини з кожного боку в маслі.
куряча грудка в медово-розмариновому маринаді - фото крок 5
Потім в сковороду влийте маринад і трохи води. Доведіть страву до кипіння, і далі тушкуйте курку ще 10 хвилин. Все готово! Смачного!

Схожі рецепти