Куряча грудка в медово-розмариновому маринаді
(покроковий рецепт з фото)
Ароматна смажена курочка - одне з улюблених страв моїх домочадців. Я часто готую різні варіації, граючи смаками: від гострого до солодкого. І все це досягається завдяки маринаду або соусу.
Цього разу я поділюся з вами тим, як приготувати курячу грудку в медово-розмариновому маринаді. Подавайте з нею картопля в будь-якому вигляді або овочі на грилі. Саме страва вийшла пікантним і в міру солодким, тому гарнір не повинен мати яскравий смак. Створення не відніме у вас багато сил.
- Куряча грудка - 2 штуки
- Розмарин, гілочка - 2 штуки
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Винний оцет - 1 Чайна ложка
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - За смаком
Філе промийте, видаліть плівку і розділіть на 4 порційні частини.
Викладіть курку в глибоку тарілку. Додайте масло, мед, оцет і сіль.
Потім додайте подрібнений часник і нарвіть розмарин. Все перемішайте. Залиште грудку маринуватися на 30-60 хвилин в холодильнику.
Після цього обсмажте філе по 2 хвилини з кожного боку в маслі.
Потім в сковороду влийте маринад і трохи води. Доведіть страву до кипіння, і далі тушкуйте курку ще 10 хвилин. Все готово! Смачного!