Рецепт Куряча грудка в медово-часниковому соусі фото

Куряча грудка в медово-часниковому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі, Птах, Курка, Часник, Цибуля, Куряча грудка
Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Якщо ви не знаєте, яким способом приготувати курку, щоб воно сподобалася всім, то беріть на замітку цей рецепт. У ньому використаний класичний азіатський соус, який робить смак багатогранним.

Коли з'єднується солоний, гострий і солодкі смаки в гарячому блюді, то залишається чекати вибуху відчуттів у роті. Перевірте це, дізнавшись про те, як приготувати курячу грудку в медово-часниковому соусі. І обов'язково поєднуйте її з рисом. Незвично тут то, що філе НЕ буде смажитися, а гаситися. Вийде соковито!

  • Мед - 120 грам
  • Куряча грудка - 3-4 штук
  • Соєвий соус - 80 мілілітрів
  • Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
  • Кетчуп - 60 грам
  • Часник - 4 зубчики
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Кукурудзяний крохмаль - 3 чайних ложки
  • Вода - 60 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Кунжут - За смаком
  • Петрушка - За смаком
куряча грудка в медово-часниковому соусі - фото крок 1
1. Для початку грудку промийте та висушіть. Потім натріть її сіллю і перцем.
куряча грудка в медово-часниковому соусі - фото крок 2
2. Зробіть соус. Дрібно наріжте цибулю і часник, а потім перемішайте їх з маслом, соєвим соусом, медом і кетчупом.
куряча грудка в медово-часниковому соусі - фото крок 3
3. Потім викладіть курку в каструлю з товстим дном. Влийте соус. Гасіть грудку 20 хвилин на невеликому вогні з одного боку, а потім ще 20 хвилин з іншого.
куряча грудка в медово-часниковому соусі - фото крок 4
4. В кінці зробіть суміш з води і крохмалю. Влийте її до курки в каструлю. Дайте проваритися інгредієнтів 5 хвилин. Перед подачею наріжте грудку. Відваріть рис. Подавайте курку з кунжутом, петрушкою і рисом. Смачного!

Схожі рецепти