Рецепт Куряча грудка в медово-часниковому соусі фото

Куряча грудка в медово-часниковому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Птах , Курка , Часник , Цибуля , Куряча грудка
Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви не знаєте, яким способом приготувати курку, щоб воно сподобалася всім, то беріть на замітку цей рецепт. У ньому використаний класичний азіатський соус, який робить смак багатогранним.

Опис приготування:

Коли з'єднується солоний, гострий і солодкі смаки в гарячому блюді, то залишається чекати вибуху відчуттів у роті. Перевірте це, дізнавшись про те, як приготувати курячу грудку в медово-часниковому соусі. І обов'язково поєднуйте її з рисом. Незвично тут то, що філе НЕ буде смажитися, а гаситися. Вийде соковито!

  • Мед - 120 грам
  • Куряча грудка - 3-4 штук
  • Соєвий соус - 80 мілілітрів
  • Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
  • Кетчуп - 60 грам
  • Часник - 4 зубчики
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Кукурудзяний крохмаль - 3 чайних ложки
  • Вода - 60 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Кунжут - За смаком
  • Петрушка - За смаком
куряча грудка в медово-часниковому соусі - фото крок 1
1. Для початку грудку промийте та висушіть. Потім натріть її сіллю і перцем.
куряча грудка в медово-часниковому соусі - фото крок 2
2. Зробіть соус. Дрібно наріжте цибулю і часник, а потім перемішайте їх з маслом, соєвим соусом, медом і кетчупом.
куряча грудка в медово-часниковому соусі - фото крок 3
3. Потім викладіть курку в каструлю з товстим дном. Влийте соус. Гасіть грудку 20 хвилин на невеликому вогні з одного боку, а потім ще 20 хвилин з іншого.
куряча грудка в медово-часниковому соусі - фото крок 4
4. В кінці зробіть суміш з води і крохмалю. Влийте її до курки в каструлю. Дайте проваритися інгредієнтів 5 хвилин. Перед подачею наріжте грудку. Відваріть рис. Подавайте курку з кунжутом, петрушкою і рисом. Смачного!

Схожі рецепти