Куряча грудка в медово-часниковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не знаєте, яким способом приготувати курку, щоб воно сподобалася всім, то беріть на замітку цей рецепт. У ньому використаний класичний азіатський соус, який робить смак багатогранним.
Коли з'єднується солоний, гострий і солодкі смаки в гарячому блюді, то залишається чекати вибуху відчуттів у роті. Перевірте це, дізнавшись про те, як приготувати курячу грудку в медово-часниковому соусі. І обов'язково поєднуйте її з рисом. Незвично тут то, що філе НЕ буде смажитися, а гаситися. Вийде соковито!
- Мед - 120 грам
- Куряча грудка - 3-4 штук
- Соєвий соус - 80 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
- Кетчуп - 60 грам
- Часник - 4 зубчики
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Кукурудзяний крохмаль - 3 чайних ложки
- Вода - 60 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Кунжут - За смаком
- Петрушка - За смаком
1. Для початку грудку промийте та висушіть. Потім натріть її сіллю і перцем.
2. Зробіть соус. Дрібно наріжте цибулю і часник, а потім перемішайте їх з маслом, соєвим соусом, медом і кетчупом.
3. Потім викладіть курку в каструлю з товстим дном. Влийте соус. Гасіть грудку 20 хвилин на невеликому вогні з одного боку, а потім ще 20 хвилин з іншого.
4. В кінці зробіть суміш з води і крохмалю. Влийте її до курки в каструлю. Дайте проваритися інгредієнтів 5 хвилин. Перед подачею наріжте грудку. Відваріть рис. Подавайте курку з кунжутом, петрушкою і рисом. Смачного!