Рецепт Курка в медово-часниковому соусі фото

Курка в медово-часниковому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Птах, Курка, Мед
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви цілком

Соковита, дуже ситна і трохи солодкувата курочка з духовки. При запіканні мед надає курці незвичайний смак. М'ясо зверху виходить дуже підсмажений, а всередині соковитим і тане злодій роті.

До столу можна подавати курку як цілком, так і попередньо розділивши на порції. Мед надає не зовсім звичайний смак курки. До такої страви можна подати легкий майонезний соус, а також будь-який гарнір на ваш розсуд. Дивіться, як приготувати курку в медово-часниковому соусі.

  • Курка - 1 штука
  • Мед - 4 Ст. Ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Спеції для курки - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
курка в медово-часниковому соусі - фото крок 1
Вимиємо тушку курки, а потім обсушити її паперовими рушниками.
курка в медово-часниковому соусі - фото крок 2
Дрібно порубати часник або подрібнити його за допомогою преса. У мисці змішаємо мед, часник, спеції для курки, додамо сіль. Ретельно перемішати.
курка в медово-часниковому соусі - фото крок 3
У глибоку миску викладіть курку, залийте її маринадом. Дайте просочитися хвилин 20-30.
курка в медово-часниковому соусі - фото крок 4
Розігріємо духовку до 200 градусів. Викладемо курку на деко і відправимо запікатися на 40 хвилин. Після чого дамо їй трохи охолонути - і можна подавати до столу.

Схожі рецепти