Куряча печінка в сметанно-часниковому клярі
(покроковий рецепт з фото)
Ніжна і соковита печінка в клярі - це дуже смачно! Кляр зберігає печінку від пересушування, завдяки чому весь сік і аромат залишається всередині. Неодмінно рекомендую спробувати всім любителям печінки!
Найніжніша печінку - куряча, але для цього рецепта підійде і будь-яка інша, на ваш вибір. Печінка звичайно ж можна приготувати найрізноманітнішим способом. Дуже смачно виходить, якщо приготувати курячу печінку в сметанно-часниковому клярі. Подавати можна як самостійну страву, закуски або з будь-яким гарніром. Готується печінку дуже легко і досить швидко. Відмінна ідея для ситного обіду або вечері на швидку руку.
- Печінка куряча - 500 грам
- Яйце - 2 штуки
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Часник - 3 зубчики
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чернийі мелений - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Печінка нарізати порційно і трохи відбити. Посипати перцем або улюбленими спеціями.
Для клярі з'єднати яйця, сметану і пропущений через прес часник. Посолити за смаком, додати за бажанням чорний перець і перемішати.
Додати борошно.
Ретельно перемішати все ще раз.
Занурити шматочки печінки в кляр і викласти на розігріту з маслом сковороду.
Обсмажити з двох сторін до готовності під закритою кришкою.
Куряча печінка в сметанно-часниковому клярі готова. Подаємо самостійно або з будь-яким гарніром. Смачного!