Рецепт Куряча печінка в сметанно-часниковому клярі фото

Куряча печінка в сметанно-часниковому клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Печінка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Страви в клярі
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Ніжна і соковита печінка в клярі - це дуже смачно! Кляр зберігає печінку від пересушування, завдяки чому весь сік і аромат залишається всередині. Неодмінно рекомендую спробувати всім любителям печінки!

Опис приготування:

Найніжніша печінку - куряча, але для цього рецепта підійде і будь-яка інша, на ваш вибір. Печінка звичайно ж можна приготувати найрізноманітнішим способом. Дуже смачно виходить, якщо приготувати курячу печінку в сметанно-часниковому клярі. Подавати можна як самостійну страву, закуски або з будь-яким гарніром. Готується печінку дуже легко і досить швидко. Відмінна ідея для ситного обіду або вечері на швидку руку.

  • Печінка куряча - 500 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Крем - 4 Ст. Ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець чернийі мелений - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
куряча печінка в сметанно-часниковому клярі - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
куряча печінка в сметанно-часниковому клярі - фото крок 2
Печінка нарізати порційно і трохи відбити. Посипати перцем або улюбленими спеціями.
куряча печінка в сметанно-часниковому клярі - фото крок 3
Для клярі з'єднати яйця, сметану і пропущений через прес часник. Посолити за смаком, додати за бажанням чорний перець і перемішати.
куряча печінка в сметанно-часниковому клярі - фото крок 4
Додати борошно.
куряча печінка в сметанно-часниковому клярі - фото крок 5
Ретельно перемішати все ще раз.
куряча печінка в сметанно-часниковому клярі - фото крок 6
Занурити шматочки печінки в кляр і викласти на розігріту з маслом сковороду.
куряча печінка в сметанно-часниковому клярі - фото крок 7
Обсмажити з двох сторін до готовності під закритою кришкою.
куряча печінка в сметанно-часниковому клярі - фото крок 8
Куряча печінка в сметанно-часниковому клярі готова. Подаємо самостійно або з будь-яким гарніром. Смачного!

Схожі рецепти