Рецепт Кабачки в сметанно-часниковому соусі фото

Кабачки в сметанно-часниковому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Ділюся напрочуд вишуканим і простим рецептом кабачків в сметанно-часниковому соусі. Вам сподобається це блюдо, гарантую. Ніжне вершкове задоволення від соусу тут доповнюється хрусткими овочами!

Такі кабачки в сметанно-часниковому соусі в домашніх умовах виходять цікавим доповненням до будь-якого м'ясної страви або гарніру. Погодьтеся, навіть враховуючи, що блюдо дуже просте, виглядає воно розкішно - так і хочеться спробувати, вірно? У мене принаймні все домочадці їли і прицмокували - навіть ті, хто зазвичай кабачки не любить. Спробуйте і ви, вам сподобається!

  • Крем - 150 грам
  • Бульйон курячий - 100 грам (можна будь-який інший)
  • Кабачки - 2 штуки (або цукіні, середнього розміру)
  • Тунець - 350 грам
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Порошок Lukovaâ - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 3 зубчики (або 2 ст.Л. Часниковою пудри)
  • Спеції - За смаком (рекомендую використовувати коріандр, чорний перець і морську сіль)
кабачки в сметанно-часниковому соусі - фото крок 1
1. На маленькому вогні обсмажити борошно на оливковій олії. Коли суміш стане золотистого кольору, додамо бульйон і сметану, доводимо до кипіння і загустіння.
кабачки в сметанно-часниковому соусі - фото крок 2
2. Далі додамо в соус тунця у власному соку прямо з банки, і дерев'яною лопаткою його перемішаємо. Додамо на цьому ж етапі цибулю, часник і спеції.
кабачки в сметанно-часниковому соусі - фото крок 3
3. Залишилося тільки нарізати кабачки або цукіні тонкою соломкою або за допомогою насадки кухонного комбайна зробити "спіральки" з овочів, додавши до соусу і обсмажити все разом до готовності.
кабачки в сметанно-часниковому соусі - фото крок 4
4. От і все! Подаємо гарячим!

Схожі рецепти