Кабачки в сметанно-часниковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся напрочуд вишуканим і простим рецептом кабачків в сметанно-часниковому соусі. Вам сподобається це блюдо, гарантую. Ніжне вершкове задоволення від соусу тут доповнюється хрусткими овочами!
Такі кабачки в сметанно-часниковому соусі в домашніх умовах виходять цікавим доповненням до будь-якого м'ясної страви або гарніру. Погодьтеся, навіть враховуючи, що блюдо дуже просте, виглядає воно розкішно - так і хочеться спробувати, вірно? У мене принаймні все домочадці їли і прицмокували - навіть ті, хто зазвичай кабачки не любить. Спробуйте і ви, вам сподобається!
- Крем - 150 грам
- Бульйон курячий - 100 грам (можна будь-який інший)
- Кабачки - 2 штуки (або цукіні, середнього розміру)
- Тунець - 350 грам
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Порошок Lukovaâ - 1 Ст. Ложка
- Часник - 3 зубчики (або 2 ст.Л. Часниковою пудри)
- Спеції - За смаком (рекомендую використовувати коріандр, чорний перець і морську сіль)
1. На маленькому вогні обсмажити борошно на оливковій олії. Коли суміш стане золотистого кольору, додамо бульйон і сметану, доводимо до кипіння і загустіння.
2. Далі додамо в соус тунця у власному соку прямо з банки, і дерев'яною лопаткою його перемішаємо. Додамо на цьому ж етапі цибулю, часник і спеції.
3. Залишилося тільки нарізати кабачки або цукіні тонкою соломкою або за допомогою насадки кухонного комбайна зробити "спіральки" з овочів, додавши до соусу і обсмажити все разом до готовності.
4. От і все! Подаємо гарячим!