Курка в сметанно-часниковому соусі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Сметанно-часниковий соус в цьому рецепті творить чудеса! Саме в поєднанні з соусом курка виходить такою смачною і ситної. Готується блюдо за допомогою мультиварки, що значно полегшує завдання!
Рецептів приготування курки дуже багато, але цей для мене стоїть осібно. Готується блюдо дуже просто, до того ж виходить неймовірно смачним і апетитним. На гарнір можна зробити пюре або зварити макарони. Не зайвим буде легкий овочевий салат. Рекомендую всім цей простий рецепт приготування курки в сметанно-часниковому соусі в мультиварці.
- Куряче філе - 2 штуки (або стегенця)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Аджика - 2-3 Ст. Ложок
- Крем - 5 Ст. Ложок
- Часник - 3-4 зубчиків
- Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
- Петрушка - 1 пучок
- Сіль і перець - За смаком
- Приправа для курки - За смаком
Лук очищаємо і промиваємо. Нарізаємо його півкільцями і викладаємо в чашу мультиварки, скроплюємо лимонним соком.
Курячі стегенця або куряче філе змішуємо з аджикою і викладаємо поверх лука. Встановлюємо режим "випічка" з 25 хвилин.
Тим часом пропустіть через прес часник, змішайте його зі сметаною.
Додайте в сметанно-часниковий соус подрібнену петрушку, перемішайте. Через 35 хвилин викладаємо соус до курки, ретельно перемішуємо. Виставляємо режим "гасіння" з 20 хвилин.
На гарнір можна зварити рис. Смачного!