Індичка в сметанно-часниковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Чудове обідню страву для всієї родини - індичка в сметанно-часниковому соусі. М'ясо попередньо маринується в соусі, а потім обсмажується з картоплею і спеціями на сковороді. Спробуйте!
Вашій увазі пропоную простий рецепт приготування індички в сметанно-часниковому соусі. Рекомендую замаринувати м'ясо напередодні, а найкраще це зробити з вечора, щоб часниково-сметанний соус гарненько просяк індичку. Блюдо подається до столу з зеленню. Хай щастить!
- Індичка - 300 грам
- Картопля - 300 грам
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Масло оливкове - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Італійські трави - 1 Чайна ложка
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Зелень - За смаком
Нарізаємо порційними шматочками індичку. Часник пропускаємо через прес і змішуємо зі сметаною і гірчицею. Заливаємо приготованим соусом м'ясо, перемішуємо і ставимо маринуватися в холодильник на 2-3 годину.
Розігріваємо оливкове масло на сковороді. Викладаємо індичку, додаємо до неї картопля, порізаний кубиками.
Обсмажуємо м'ясо і картоплю практично до готовності. В кінці додаємо італійські трави і паприку. Перемішуємо і доводимо страву до готовності.
Подаємо страву до столу, присипавши подрібненою зеленню. Смачного!