Овочевий салат з маслинами і кунжутом
(покроковий рецепт з фото)
Овочевий салат завжди бажаний гість на столі! Пропоную Вам спробувати салат з дуже смачною заправкою і додати в нього маслини. Це не тільки смачно, але і дуже корисно! Пригощайтеся!
Ароматні прованські трави, посипання кунжутом перед подачею, все це грає важливу складову для цільного неповторного смаку! Як приготувати овочевий салат з маслинами і кунжутом я розповім в покроковому рецепті.
- Помідор - 3 штуки
- Перець болгарський - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 0, 5-1 штуки
- Маслини - 100-150 грам
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Оцет - 1 Ст. Ложка (винний)
- Сік лимонний - 1 Чайна ложка (або сік лайма)
- Прованські трави - За смаком
- Часник - 1-2 зубчиків
- Петрушка свіжа - За смаком
- Кунжут - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Овочі та зелень очистіть, помийте.
Помідори, перець і зелень наріжте не надто крупно. Лук наріжте півкільцями.
У салатник змішайте помідори, перець, цибуля, петрушку і маслини.
Приготуйте заправку. Змішайте в мисці оливкова олія, оцет, рубаний часник, сік лимона. Додайте прованські трави і сіль за смаком.
Заправте салат. При необхідності ще трохи посоліть і дайте йому настоятися 10-15 хвилин.
Смачного!