Салат з фетою і оливками
(покроковий рецепт з фото)
Салат з фетою і оливками відмінно підходить до м'ясних страв. Особливо, до смаженим на грилі. Тому подавайте його, як гарнір або закуску. Приступимо до приготування.
Салат з фетою і оливками не змішується. Укладається шарами і подається до столу. Сир Фета досить солоний, тому постарайтеся не переборщити з сіллю, а то втратиться весь смак. Замість сиру Фета можете взяти бринзу. На приготування салату з фетою і оливками у вас піде максимум п'ятнадцять хвилин! Простий і легкий салатик. Смачного!
- Качанний салат - 1 штука
- Оливки - 200 грам
- Ріпчаста цибуля - 1-2 штук (залежно від розміру.)
- Сир фета - 150-200 грам
- Свіжа зелень - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Наріжте салат Айсберг і викладіть в салатницю.
Ріпчасту цибулю почистіть, наріжте півкільцями і викладіть поверх салату Айсберг.
Оливки потрібні без кісточок. Наріжте їх кільцями і викладіть на цибулю.
Salat сіль, полийте оливковою олією. А зверху викладіть сир Фета, нарізаний кубиками і посипте рубаною свіжою зеленню. Салат з фетою і оливками готовий.