Легкий літній салат з фетою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви сміливо можете назвати себе шанувальником простих, швидких, смачних і корисних страв, то беріть на замітку цей рецепт! Я покажу, як приготувати грецький салат, який вам дуже сподобається
Овочі, які входять в цей рецепт, чудово поєднуються між собою. А доповніть їх ще сиром, легкої заправкою - і отримаєте чудовий салатик для всієї родини. Його можна зробити як на кожен день, так і на святковий стіл, виглядає він дуже апетитно.
- Червона цибулина - 1/2 штуки
- Лимон - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Огірок - 1 штука
- Салат "романо" - 1/2 штуки
- Маслини - За смаком
- Фета - 250 грам
- Оливкова олія - 4-5 Ст. Ложок
- Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець, орегано - За смаком
1. Вимийте, обсушити і подрібніть овочі, наріжте маслини.
2. Нарізану півкільцями цибулю залийте соком лимона і залиште на 10 хвилин.
3. З'єднайте всі овочі в глибокому салатнику, акуратно перемішайте. Приготуйте заправку: оливкова олія, оцет, трохи солі, перцю і орегано. Полийте салат заправкою.
4. Викладіть салат на тарілку для подачі, доповніть фетою і подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!