Салат з макаронів з брокколі, фетою і беконом
(покроковий рецепт з фото)
Цей теплий салат і не салат зовсім, а повноцінне друга страва, яке поєднує в собі пасту, овочі, а також м'ясні та молочні продукти. Просто і дуже смачно як в теплом, так і в холодному вигляді.
Пасту в цьому салаті можна використовувати будь-яку: від спагетті до пенне. Також можна використовувати інші овочі: не подобаються брокколі? Візьміть кольорову капусту або кабачок!
- Макаронні вироби - 150 грам
- Брокколі - 1/3 штуки
- Фета - 100 грам
- Черрі - 6 штук
- Бекон - 50 грам
- Часник - 2 зубчики
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Peperoncino - 1 штука
- Сіль - За смаком
1. Пасту відварити в підсоленій воді до готовності.
2. Додайте брокколі, розібрану на суцвіття, з 1 хвилину.
3. Відкиньте всі разом на друшляк.
4. Черрі розріжте навпіл, часник і бекон наріжте дрібними кубиками.
5. Обсмажте на сковороді з додаванням олії часник з беконом.
6. Додайте черрі, обсмажте все разом хвилину.
7. Додайте пасту з брокколі, перемішайте.
8. Посипте фетою і подавайте до столу. Смачного!