Салат з кавуном і фетою
(покроковий рецепт з фото)
Салат з кавуном і фетою народився випадково на одній вечірці, коли хто- то змішав солодке і гостре з солоним. Всі зійшлися на думці, що це дуже смачно і трохи по-гурманськи. Ось вам рецепт!
Салат з кавуном і фетою потрібно робити порційних. Його добре подавати в теплий день, так як салат рекомендують їсти холодним. Лук краще використовувати солодкий червоний. Перед тим як покласти його в салат, потрібно обдати нарізану цибулю окропом. Заправка робиться на смак. Рекомендую потроху, обережно додавати в салат з кавуном і фетою оцет і масло. Довго зберігати салат можна, тому що кавун стікає. Успіхів і приємного апетиту!
- Кавун - 400 грам
- Лук червоний - 1 штука
- Сир фета - 100 грам
- Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Базилік або м'ята - 1 штука (гілочка)
Підготувати продукти.
Кавун очистити від кірки і порізати на шматочки.
До кавуну додати цибулю порізану кільцями і м'яту.
Додати тертий сир, масло і оцет.
Акуратно перемішати і охолодити.
Смачного!