Рецепт Салат з кавуном і фетою фото

Салат з кавуном і фетою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Молочні продукти, Сир, Кавун
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Романтична вечеря
Салати

Салат з кавуном і фетою народився випадково на одній вечірці, коли хто- то змішав солодке і гостре з солоним. Всі зійшлися на думці, що це дуже смачно і трохи по-гурманськи. Ось вам рецепт!

Салат з кавуном і фетою потрібно робити порційних. Його добре подавати в теплий день, так як салат рекомендують їсти холодним. Лук краще використовувати солодкий червоний. Перед тим як покласти його в салат, потрібно обдати нарізану цибулю окропом. Заправка робиться на смак. Рекомендую потроху, обережно додавати в салат з кавуном і фетою оцет і масло. Довго зберігати салат можна, тому що кавун стікає. Успіхів і приємного апетиту!

  • Кавун - 400 грам
  • Лук червоний - 1 штука
  • Сир фета - 100 грам
  • Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Базилік або м'ята - 1 штука (гілочка)
салат з кавуном і фетою - фото крок 1
Підготувати продукти.
салат з кавуном і фетою - фото крок 2
Кавун очистити від кірки і порізати на шматочки.
салат з кавуном і фетою - фото крок 3
До кавуну додати цибулю порізану кільцями і м'яту.
салат з кавуном і фетою - фото крок 4
Додати тертий сир, масло і оцет.
салат з кавуном і фетою - фото крок 5
Акуратно перемішати і охолодити.
салат з кавуном і фетою - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти