Салат з кавуном і бринзою
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт салату з кавуном і бринзою може стати вашим освідченням у коханні, якщо ви приготуєте його в домашніх умовах своїми руками. Використовуйте формочку у вигляді сердечка, і слова не знадобляться!
Салат з кавуном і бринзою приготувати дуже просто, головне, щоб на день Закоханих у вас був кавун. Зараз це вже не така велика проблема. Майже всі фрукти і ягоди цілий рік є в магазинах, ну, або в крутих магазинах. Важливо не тільки правильно приготувати салат з кавуном і бринзою, але і подати його. А подавати салат до столу потрібно майже відразу, щоб Арбузов не стек. Успіхів і приємного апетиту!
- Кавун - 150 грам
- Бринза - 100 грам
- Рукола - 30 грам
- Вапно - 1 штука (сік)
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Маслини - 10 штук
Кавун помити, порізати на дольки товщиною 1, 5 см, формочкой вирізати сердечка.
Бринзу порізати на кубики.
Кавун, бринзу і рукколу красиво викласти в тарілку.
З лайма вичавити сік.
Додати ложку меду.
Мед з соком добре розмішати.
Салат заправити і прикрасити маслинами. Смачного!