Салат із зеленню, кавуном і фетою
(покроковий рецепт з фото)
Соковитий кавун - це не тільки класний десерт, але і вельми універсальний інгредієнт для салатів. Хочете спробувати? Тоді беріть на замітку цей швидкий і смачний рецепт, повторіть його на своїй кухні.
Всього якихось 10 хвилин - і на вашому столі незвичайна, яскрава і смачна закуска. Крім основних інгредієнтів, ви завжди можете доповнити рецепт горішками, наприклад, буде дуже класно. Отже, дивіться, як приготувати салат із зеленню, кавуном і фетою легко і просто.
- Рукола - 1 пучок(+ калі за смаком)
- Зелену цибулю і м'ята - За смаком
- М'якоть кавуна - 400-450 грам
- Огірок - 1/2 штуки
- Помідори черрі - 100 грам
- Фета - 100 грам
- Fistashki - 100 грам
- Вапно - 1 штука
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Яблучний оцет - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль, перець, оливкова олія - За смаком
1. Ось такі прості, яскраві і корисні інгредієнти ми будемо використовувати. М'якоть кавуна очистіть від шкірки і кісточок, наріжте невеликими кубиками. Вимийте і висушіть овочі та зелень.
2. Викладіть в глибоку миску зелень і кавун.
3. Додайте нарізаний скибочками огірочок.
4. Слідом - половинками нарізані помідори, подрібнену м'яту і зелену цибулю.
5. Додайте фісташки і фету. Для приготування заправки з'єднайте оливкова олія, оцет, цукор, сік лайма, сіль і перець. Ретельно перемішайте і вилийте в мисочку. Нереально смачний салат із зеленню, кавуном і фетою однозначно варто спробувати!