Рецепт Баклажани на мангалі фото

Баклажани на мангалі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Баклажан , Сало
Вегетаріанське харчування
На вечерю , На швидку руку , На природу
Гарніри
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

На природі на додачу до шашликів хочеться і чогось овочевого. Я розповім, як приготувати баклажани на грилі, які прекрасно доповнять ваш пікнік. Доповнимо баклажан шматочками сала, буде смачно!

Опис приготування:

Попередньо перед приготуванням баклажани можна замаринувати в сметані або в оцті, щоб надати аромат і прибрати гіркоту. А кому подобається смак чистого баклажана - залиште, як є. Запечені баклажани виходять дуже ароматними, пахнуть димком і свіжим повітрям. Таку смакоту розхапають за хвилини, як тільки охолонуть.

  • Баклажан - 3 штуки
  • Сало свиняче - 300 грам
  • Сіль, перець - За смаком
1
Помийте баклажани і наріжте їх не товстими кружечками. Ще краще, якщо ви зможете нарізати їх спіраллю.
2
Приправити сіллю і poperčite. Всі шматочки баклажана.
3
Сало також поріжте шматочками. Робіть їх досить тонкими, не більше 0, 5 см.
4
Нанизуйте на шпажки баклажани, чергуючи їх з шматочками сала. Якщо баклажан спіраллю, то розташовуйте сало між витків.
5
Смажте на мангалі протягом 20 - 25 хвилин, постійно перевертаючи. Смачного!

Схожі рецепти