Яловичина, тушкована з кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Яловичину, тушкована з кабачками готувати і є одне задоволення! Смачно і корисно! Овочі та м'ясо завжди непогано поєднуються. Якщо добре згасити яловичину з кабачками, то блюдо вийде ще й ніжним.
Яловичина, тушкована з кабачками соковите і смачне блюдо, його можна їсти без гарніру, а можна запропонувати відварну картоплю і часниково-сметанний соус. Воно не вимагає багато часу. М'ясо гаситься цілу годину, за кілька хвилин 10 за закладки овочів можна їх нарізати, а потім знову у вас майже півгодини часу. Пам'ятайте, готову страву видає апетитний аромат, не пропустіть цей момент! Щоб було смачно, не можна перетравити або недотушіть блюдо, в обох випадках пропаде особливий смак готових продуктів. Успіхів і приємного апетиту!
- Яловичина - 500 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Болгарський перець - 2 штуки
- Кабачок - 2-3 штук (невеликий)
- Помідор - 2 штуки
- Сіль, перець - За смаком
Яловичину порізати на шматочки.
Порізати моркву.
Дрібно порізати цибулю.
Подрібніть часник.
Порізати солодкий перець.
Кабачки порізати четвертинками.
Порізати помідори.
На сильно розігрітій олії обсмажте цибулю і яловичину до золотистого кольору, потім долийте води і тушкуйте м'ясо під кришкою на слабкому вогні годину.
Додайте овочі і спеції, все добре перемішайте і тушкуйте до готовності ще 20-25 хвилин.
Смачного!