Рецепт Яловичина, тушкована з кабачками фото

Яловичина, тушкована з кабачками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Яловичину, тушкована з кабачками готувати і є одне задоволення! Смачно і корисно! Овочі та м'ясо завжди непогано поєднуються. Якщо добре згасити яловичину з кабачками, то блюдо вийде ще й ніжним.

Яловичина, тушкована з кабачками соковите і смачне блюдо, його можна їсти без гарніру, а можна запропонувати відварну картоплю і часниково-сметанний соус. Воно не вимагає багато часу. М'ясо гаситься цілу годину, за кілька хвилин 10 за закладки овочів можна їх нарізати, а потім знову у вас майже півгодини часу. Пам'ятайте, готову страву видає апетитний аромат, не пропустіть цей момент! Щоб було смачно, не можна перетравити або недотушіть блюдо, в обох випадках пропаде особливий смак готових продуктів. Успіхів і приємного апетиту!


  • Яловичина - 500 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Кабачок - 2-3 штук (невеликий)
  • Помідор - 2 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
яловичина, тушкована з кабачками - фото крок 1
Яловичину порізати на шматочки.
яловичина, тушкована з кабачками - фото крок 2
Порізати моркву.
яловичина, тушкована з кабачками - фото крок 3
Дрібно порізати цибулю.
яловичина, тушкована з кабачками - фото крок 4
Подрібніть часник.
яловичина, тушкована з кабачками - фото крок 5
Порізати солодкий перець.
яловичина, тушкована з кабачками - фото крок 6
Кабачки порізати четвертинками.
яловичина, тушкована з кабачками - фото крок 7
Порізати помідори.
яловичина, тушкована з кабачками - фото крок 8
На сильно розігрітій олії обсмажте цибулю і яловичину до золотистого кольору, потім долийте води і тушкуйте м'ясо під кришкою на слабкому вогні годину.
яловичина, тушкована з кабачками - фото крок 9
Додайте овочі і спеції, все добре перемішайте і тушкуйте до готовності ще 20-25 хвилин.
яловичина, тушкована з кабачками - фото крок 10
Смачного!

Схожі рецепти