Рецепт Яловичина з кабачками в мультиварці фото

Яловичина з кабачками в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина, Кабачок
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Яловичина з кабачками в мультиварці - гарне блюдо для вечері в сімейному колі. М'ясо гаситися з овочами в мультиварці, виходить і зручно і швидко!

Блюдо самодостаточное - гарнір можна не готувати =)

До вашої уваги - класичний рецепт приготування яловичини з кабачками в мультиварці. Зазвичай, коли я тушу м'ясо з кабачками, картопля вже не додаю, так як блюдо виходить і без того досить ситним. Єдиний момент, буває так, що діти не виявивши в тарілці знайомого картоплі, просто відмовляються їсти. Готуйте, як вам більше подобається і удачі!

  • Кабачок - 1 штука
  • Яловичина - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Морква - 3 штуки
  • Помідори - 2 штуки
  • Часник - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - За смаком
яловичина з кабачками в мультиварці - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти. Овочі промийте, м'ясо наріжте маленькими шматочками. Залийте в чашу мультиварки трохи рослинного масла і обсмажте м'ясо до готовності в режимі "гасіння" . Поки готується м'ясо очищаємо кабачки від шкірки, видаляємо насіння і нарізаємо м'якоть кубиками.
яловичина з кабачками в мультиварці - фото крок 2
Також очищаємо і дрібно нарізаємо моркву і цибулю.
яловичина з кабачками в мультиварці - фото крок 3
Через 30 хвилин, з моменту коли почали готувати м'яса, додаємо в чашу мультиварки цибулю і моркву. Обсмажуємо з м'ясом 10 хвилин.
яловичина з кабачками в мультиварці - фото крок 4
Тепер додайте в чашу мультиварки кабачки і томати (без шкурки і дрібно порізані). Можна додати трохи сметани. Солимо і перемішуємо, перемикаємо в режим "випічка" і готуємо ще 7-10 хвилин.
яловичина з кабачками в мультиварці - фото крок 5
Перемикаємо назад в режим "гасіння" і готуємо ще годину. Перед готовністю страви додаємо подрібнений часник і зелень. Смачного!

Схожі рецепти