Яловичина з кабачками в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Яловичина з кабачками в мультиварці - гарне блюдо для вечері в сімейному колі. М'ясо гаситися з овочами в мультиварці, виходить і зручно і швидко!
Блюдо самодостаточное - гарнір можна не готувати =)
До вашої уваги - класичний рецепт приготування яловичини з кабачками в мультиварці. Зазвичай, коли я тушу м'ясо з кабачками, картопля вже не додаю, так як блюдо виходить і без того досить ситним. Єдиний момент, буває так, що діти не виявивши в тарілці знайомого картоплі, просто відмовляються їсти. Готуйте, як вам більше подобається і удачі!
- Кабачок - 1 штука
- Яловичина - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Морква - 3 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Часник - За смаком
- Зелень - За смаком
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти. Овочі промийте, м'ясо наріжте маленькими шматочками. Залийте в чашу мультиварки трохи рослинного масла і обсмажте м'ясо до готовності в режимі "гасіння" . Поки готується м'ясо очищаємо кабачки від шкірки, видаляємо насіння і нарізаємо м'якоть кубиками.
Також очищаємо і дрібно нарізаємо моркву і цибулю.
Через 30 хвилин, з моменту коли почали готувати м'яса, додаємо в чашу мультиварки цибулю і моркву. Обсмажуємо з м'ясом 10 хвилин.
Тепер додайте в чашу мультиварки кабачки і томати (без шкурки і дрібно порізані). Можна додати трохи сметани. Солимо і перемішуємо, перемикаємо в режим "випічка" і готуємо ще 7-10 хвилин.
Перемикаємо назад в режим "гасіння" і готуємо ще годину. Перед готовністю страви додаємо подрібнений часник і зелень. Смачного!