Рецепт Яловичина з чорносливом тушкована фото

Яловичина з чорносливом тушкована
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фрукти , Яловичина , Сухофрукти , Чорнослив
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Обожнюю смак чорносливу. Він особливо цікавий в м'ясних стравах, надає їм смак копчення або серпанок.

Опис приготування:

М'ясо нарізати кубиками, обсмажити на маслі в каструлі. Потім додати овочі і чорнослив. Гасити до готовності.

  • Яловичина, ošeek - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Чорнослив в'ялений - 10 штук
  • Томати - 2 штуки
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
яловичина з чорносливом тушкована - фото крок 1
Яловичину нарізаємо на кубики по 1X1, 5 см.
яловичина з чорносливом тушкована - фото крок 2
Подрібніть овочі. Моркву натріть на тертці, а цибулю наріжте півкільцями.
яловичина з чорносливом тушкована - фото крок 3
У товстостінну каструлю влийте рослинне масло. Нарізане м'ясо викласти в каструлю і обсмажити з усіх боків. М'ясо зміниться в кольорі.
яловичина з чорносливом тушкована - фото крок 4
Додайте моркву, цибуля, помідори (нарізані кубиком). Перемішайте. Додайте спеції і сіль. Гасіть все разом на середньому вогні до готовності.
яловичина з чорносливом тушкована - фото крок 5
До м'яса додати нарізаний (попередньо розпарений) чорнослив. Гасити всі разом до готовності.
яловичина з чорносливом тушкована - фото крок 6
Подайте до столу. Смачного.

Схожі рецепти