Яловичина з чорносливом тушкована
(покроковий рецепт з фото)
Обожнюю смак чорносливу. Він особливо цікавий в м'ясних стравах, надає їм смак копчення або серпанок.
М'ясо нарізати кубиками, обсмажити на маслі в каструлі. Потім додати овочі і чорнослив. Гасити до готовності.
- Яловичина, ošeek - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Чорнослив в'ялений - 10 штук
- Томати - 2 штуки
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
Яловичину нарізаємо на кубики по 1X1, 5 см.
Подрібніть овочі. Моркву натріть на тертці, а цибулю наріжте півкільцями.
У товстостінну каструлю влийте рослинне масло. Нарізане м'ясо викласти в каструлю і обсмажити з усіх боків. М'ясо зміниться в кольорі.
Додайте моркву, цибуля, помідори (нарізані кубиком). Перемішайте. Додайте спеції і сіль. Гасіть все разом на середньому вогні до готовності.
До м'яса додати нарізаний (попередньо розпарений) чорнослив. Гасити всі разом до готовності.
Подайте до столу. Смачного.