Рецепт Тушкована яловичина з чорносливом фото

Тушкована яловичина з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
М'ясо , Фрукти , Яловичина , Сухофрукти , Чорнослив
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Хочу поділиться з вами своїм найсмачнішим рецептом яловичини. Я додаю не тільки багато чорносливу, але і томатний соус, не впасти, а саме соус, в основі якого - консервовані томати.

Опис приготування:

Я часто купую томатні соуси замість пасти, вони мають яскравий смак консервованих томатів. Але з пастою буде теж дуже смачно. Пробуйте, шукайте свій смак! хай щастить!

  • Яловичина - 700 грам
  • Чорнослив - 100-120 грам
  • Вода - 1, 5 склянки
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
  • Томатний соус або паста - 2-3 Ст. Ложок
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Кріп - 1 пучок
тушкована яловичина з чорносливом - фото крок 1
Приготуйте продукти. М'ясо гарненько вимийте і висушіть. Овочі очистіть і прополосніте під проточною водою. Приступаємо.
тушкована яловичина з чорносливом - фото крок 2
Поріжте яловичину на порційні невеликі шматочки. Бажано використовувати для цього блюда тільки м'якоть.
тушкована яловичина з чорносливом - фото крок 3
Цибулю і моркву поріжте невеликими кубиками. Не використовуйте тертку, за тривалий час гасіння морква просто загубиться.
тушкована яловичина з чорносливом - фото крок 4
Увімкніть мультиварку на найпотужніший режим, у мня це функція розігріву їжі. Влийте рослинне масло, додайте м'ясо і овочі, сіль, перець мелений. Перемішайте і закрийте мультиварку, нехай м'ясо обжарится хвилин 10. Відкрийте перемішайте, дайте йому обсмажити ще хвилин п'ять.
тушкована яловичина з чорносливом - фото крок 5
Коли м'ясо змінить колір на більш світлий, влийте півтори склянки окропу, додайте томатний соус або пасту і перейдіть в режим гасіння або"Cуп" з 1 час.
тушкована яловичина з чорносливом - фото крок 6
Через годину додайте улюблені спеції, лавровий лист, промитий чорнослив (якщо дуже великий, то поріжте на 2-4 частини). І продовжуйте гасіння ще хвилин 45.
тушкована яловичина з чорносливом - фото крок 7
В кінці гасіння відкоригуйте блюдо на сіль, додайте дрібно порізаний кріп, доведіть м'ясо до кипіння і вимкніть. Наше блюдо готово! Смачного!

Схожі рецепти