Рецепт Яловичина, тушкована з чорносливом і картоплею фото

Яловичина, тушкована з чорносливом і картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Овочі , Фрукти , Картопля , Яловичина , Сухофрукти
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 20 хв.

Для тих, хто до сих пір не знає, що з тушкованим м'ясом добре поєднуються солодкі смакові нотки, я спеціально підготувала даний рецепт. Уважно з ним ознайомтеся - і приступайте.

Опис приготування:

Розповім, як приготувати яловичину, тушковану із чорносливом і картоплею. Ця страва слід гасити в керамічної каструлі або в горщиках в духовці. Буде дуже ароматно і апетитно. Класичне поєднання продуктів, яке підкорює багатьох любителів м'яса. І ще, звичайно, це ситне гаряче.

  • Яловичина - 500 грам
  • Картопля - 700 грам
  • Чорнослив - 150 грам
  • Морква - 150 грам
  • Ріпчаста цибуля - 150 грам
  • Запашний перець - 5 штук
  • Сіль - За смаком
яловичина, тушкована з чорносливом і картоплею - фото крок 1
Цибуля, картопля і морква почистіть і помийте. Наріжте цибулину півкільцями, картопля - кубиками, а морква - кружальцями.
яловичина, тушкована з чорносливом і картоплею - фото крок 2
М'ясо помийте, якщо необхідно - приберіть жир і жилки. Потім обсушити його і нарубати кубиками. Якщо необхідно, то видаліть кісточки з чорносливу.
яловичина, тушкована з чорносливом і картоплею - фото крок 3
Покладіть все порізані інгредієнти в посуд для готування. Вся сіль, всипте перець. Перемішайте продукти руками. Потім влийте 100 мл. Води.
яловичина, тушкована з чорносливом і картоплею - фото крок 4
Гасіть блюдо 2 години в духовці при 180 градусах, закривши кришкою. Смачного!

Схожі рецепти