Яловичина, тушкована з чорносливом і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Для тих, хто до сих пір не знає, що з тушкованим м'ясом добре поєднуються солодкі смакові нотки, я спеціально підготувала даний рецепт. Уважно з ним ознайомтеся - і приступайте.
Розповім, як приготувати яловичину, тушковану із чорносливом і картоплею. Ця страва слід гасити в керамічної каструлі або в горщиках в духовці. Буде дуже ароматно і апетитно. Класичне поєднання продуктів, яке підкорює багатьох любителів м'яса. І ще, звичайно, це ситне гаряче.
- Яловичина - 500 грам
- Картопля - 700 грам
- Чорнослив - 150 грам
- Морква - 150 грам
- Ріпчаста цибуля - 150 грам
- Запашний перець - 5 штук
- Сіль - За смаком
Цибуля, картопля і морква почистіть і помийте. Наріжте цибулину півкільцями, картопля - кубиками, а морква - кружальцями.
М'ясо помийте, якщо необхідно - приберіть жир і жилки. Потім обсушити його і нарубати кубиками. Якщо необхідно, то видаліть кісточки з чорносливу.
Покладіть все порізані інгредієнти в посуд для готування. Вся сіль, всипте перець. Перемішайте продукти руками. Потім влийте 100 мл. Води.
Гасіть блюдо 2 години в духовці при 180 градусах, закривши кришкою. Смачного!