Рецепт Яловичина з чорносливом і картоплею фото

Яловичина з чорносливом і картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Фрукти , Картопля , Яловичина , Сухофрукти , Чорнослив
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Пропоную вашій увазі прекрасний рецепт ситного м'ясного блюда, приготованого в домашніх умовах. Це яловичина з чорносливом і картоплею. Готую її я в горщиках, м'ясо виходить чудовим!

Опис приготування:

Цей рецепт дуже простий у виконанні, незважаючи на досить велику кількість інгредієнтів. Час приготування займає майже два години, при цьому його велика частина припадає на той період, коли яловичина з чорносливом і картоплею знаходиться в духовці. Блюдо виходить дуже ситним і смачним. Чорнослив надає прекрасний присмак легкого димку. Він взагалі прекрасно поєднується з м'ясними стравами. Рекомендую обов'язково приготувати цю страву і здивувати своїх рідних.

  • Яловичина - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Чорнослив - 10 штук (без кісточок)
  • Лавровий лист - 6 штук
  • Картопля - 10 штук
  • Майонез - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Вода - За смаком
яловичина з чорносливом і картоплею - фото крок 1
1. Перед тим як приготувати яловичину з чорносливом і картоплею, дрібно наріжте м'ясо.
яловичина з чорносливом і картоплею - фото крок 2
2. Обсмажте його на гарячому маслі, поставивши сковорідку на сильний вогонь.
яловичина з чорносливом і картоплею - фото крок 3
3. Як тільки м'ясо змінить свій колір, додайте до нього ваші улюблені спеції або приправу для м'ясних страв.
яловичина з чорносливом і картоплею - фото крок 4
4. Слід готувати м'ясо до стану середньої прожарювання.
яловичина з чорносливом і картоплею - фото крок 5
5. В цей час помийте чорнослив. Позбавте його від кісточок (якщо вони є). У готовій страві вони нам не потрібні.
яловичина з чорносливом і картоплею - фото крок 6
6. Морква помийте, очистіть і натріть на крупній тертці.
яловичина з чорносливом і картоплею - фото крок 7
7. Лук також очистіть, промийте і поріжте на середні шматочки.
яловичина з чорносливом і картоплею - фото крок 8
8. Далі використовуйте горщики для порційного приготування. На його дно покладіть підсмажене м'ясо, а зверху цибулю і пару штук чорносливу.
яловичина з чорносливом і картоплею - фото крок 9
9. Наступний шар складається з тертої моркви, lavrovogo лист і зелений.
яловичина з чорносливом і картоплею - фото крок 10
10. Зверху розмістіть картопля, нарізаний середніми кубиками. Залийте невеликою кількість води так, щоб вона його не покривала. Зверху викладіть картоплю промажьте все майонезом.
яловичина з чорносливом і картоплею - фото крок 11
11. Підготовлене таким чином блюдо запікайте в гарячій духовці (210 градусів) протягом півтори години. Готову картоплю з чорносливом подавайте в горщиках, поставивши на порційну тарілку.

Схожі рецепти