Яловичина з чорносливом і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі прекрасний рецепт ситного м'ясного блюда, приготованого в домашніх умовах. Це яловичина з чорносливом і картоплею. Готую її я в горщиках, м'ясо виходить чудовим!
Цей рецепт дуже простий у виконанні, незважаючи на досить велику кількість інгредієнтів. Час приготування займає майже два години, при цьому його велика частина припадає на той період, коли яловичина з чорносливом і картоплею знаходиться в духовці. Блюдо виходить дуже ситним і смачним. Чорнослив надає прекрасний присмак легкого димку. Він взагалі прекрасно поєднується з м'ясними стравами. Рекомендую обов'язково приготувати цю страву і здивувати своїх рідних.
- Яловичина - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Чорнослив - 10 штук (без кісточок)
- Лавровий лист - 6 штук
- Картопля - 10 штук
- Майонез - За смаком
- Зелень - За смаком
- Спеції - За смаком
- Вода - За смаком
1. Перед тим як приготувати яловичину з чорносливом і картоплею, дрібно наріжте м'ясо.
2. Обсмажте його на гарячому маслі, поставивши сковорідку на сильний вогонь.
3. Як тільки м'ясо змінить свій колір, додайте до нього ваші улюблені спеції або приправу для м'ясних страв.
4. Слід готувати м'ясо до стану середньої прожарювання.
5. В цей час помийте чорнослив. Позбавте його від кісточок (якщо вони є). У готовій страві вони нам не потрібні.
6. Морква помийте, очистіть і натріть на крупній тертці.
7. Лук також очистіть, промийте і поріжте на середні шматочки.
8. Далі використовуйте горщики для порційного приготування. На його дно покладіть підсмажене м'ясо, а зверху цибулю і пару штук чорносливу.
9. Наступний шар складається з тертої моркви, lavrovogo лист і зелений.
10. Зверху розмістіть картопля, нарізаний середніми кубиками. Залийте невеликою кількість води так, щоб вона його не покривала. Зверху викладіть картоплю промажьте все майонезом.
11. Підготовлене таким чином блюдо запікайте в гарячій духовці (210 градусів) протягом півтори години. Готову картоплю з чорносливом подавайте в горщиках, поставивши на порційну тарілку.