Рецепт Яловичина з чорносливом і курагою фото

Яловичина з чорносливом і курагою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Яловичина з чорносливом, курагою і солодким перцем, тушкована в яблучному соку, - блюдо дуже цікаве на смак. Воно підійде і для святкового столу, і для щоденного. М'ясо виходить м'яке і соковите.

Опис приготування:

Можна за цим рецептом приготувати і свинину. А для пікантності цілком доречно буде додати родзинки. Дуже просто і смачно!

  • Яловичина - 400 грам
  • Чорнослив - 80 грам
  • Чорнослив - 80 грам
  • Перецьь солодкий - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Яблучний сік - 250 мілілітрів
  • Масло рослинне - 40 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
яловичина з чорносливом і курагою - фото крок 1
1. Лук наріжте півкільцями, перець соломкою.
яловичина з чорносливом і курагою - фото крок 2
2. М'ясо помийте і наріжте шматочками.
яловичина з чорносливом і курагою - фото крок 3
3. Курагу і чорнослив промийте і замочіть в гарячій воді.
яловичина з чорносливом і курагою - фото крок 4
4. Обсмажте цибулю до золотистого кольору.
яловичина з чорносливом і курагою - фото крок 5
5. Додайте м'ясо з перцем, обсмажуйте всі разом хвилин 10.
яловичина з чорносливом і курагою - фото крок 6
6. Влийте яблучний сік.
яловичина з чорносливом і курагою - фото крок 7
7. З сухофруктів злийте воду і додайте до м'яса. Гасіть на невеликому вогні близько години.
яловичина з чорносливом і курагою - фото крок 8
8. Додати сіль, поперчіть і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти