Індичка з чорносливом і курагою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не знаєте, що б ще смачненького приготувати з індички, рекомендую вам приготувати філе індички, запечене в духовці з курагою і чорносливом.
Пропоную вашій увазі рецепт дуже смачного і корисного страви під назвою філе індички з чорносливом і курагою. Спробуйте приготувати! А я детально розповім і покажу, як приготувати індичку з чорносливом і курагою.
- Indûšinoe файл - 700 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Чорнослив, чорнослив - 70 грам
- Вино червоне сухе - 1, 5 склянки
- Сіль, перець, спеції - За смаком
Філе індички потрібно промити і обсушити. Нарізати на невеликі кубики.
Ріпчасту цибулю наріжте півкільцями. Промийте курагу і чорнослив. Сухофрукти наріжте дрібними кубиками.
На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Додайте нарізане м'ясо індички. Перемішайте. Обсмажити на середньому вогні.
У сковороду влийте вино. Зменшіть вогонь до мінімуму. Гасіть під кришкою. Час гасіння - близько 15-20 хвилин. Під кінець гасіння додайте нарізані сухофрукти.
Подайте блюдо до столу.