Рецепт Індичка з чорносливом і курагою фото

Індичка з чорносливом і курагою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Індичка , Птах
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 10
Час приготування: 50 хв.

Якщо ви не знаєте, що б ще смачненького приготувати з індички, рекомендую вам приготувати філе індички, запечене в духовці з курагою і чорносливом.

Опис приготування:

Пропоную вашій увазі рецепт дуже смачного і корисного страви під назвою філе індички з чорносливом і курагою. Спробуйте приготувати! А я детально розповім і покажу, як приготувати індичку з чорносливом і курагою.

  • Indûšinoe файл - 700 грам
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Чорнослив, чорнослив - 70 грам
  • Вино червоне сухе - 1, 5 склянки
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
індичка з чорносливом і курагою - фото крок 1
Філе індички потрібно промити і обсушити. Нарізати на невеликі кубики.
індичка з чорносливом і курагою - фото крок 2
Ріпчасту цибулю наріжте півкільцями. Промийте курагу і чорнослив. Сухофрукти наріжте дрібними кубиками.
індичка з чорносливом і курагою - фото крок 3
На рослинному маслі обсмажити цибулю.
індичка з чорносливом і курагою - фото крок 4
Додайте нарізане м'ясо індички. Перемішайте. Обсмажити на середньому вогні.
індичка з чорносливом і курагою - фото крок 5
У сковороду влийте вино. Зменшіть вогонь до мінімуму. Гасіть під кришкою. Час гасіння - близько 15-20 хвилин. Під кінець гасіння додайте нарізані сухофрукти.
індичка з чорносливом і курагою - фото крок 6
Подайте блюдо до столу.

Схожі рецепти