Рецепт Індичка з курагою і яблуками фото

Індичка з курагою і яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка, Птах, Філе індички
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, Святковий обід
Гарячі страви

Смачне філе з курагою і яблуками відмінно підійде в якості основного м'ясної страви. Фрукти надають приємний аромат і м'якість пташиному м'ясу. Читайте, як приготувати індичку з курагою і яблуками.

Фруктове поєднання додає м'ясу особливого смаку. Філе індички просочується фруктовими соками і стає насиченим і соковитим. Сподіваюся, вам дуже сподобається мій варіант, як приготувати індичку з курагою і яблуками.

  • Філе індички - 1 кілограм
  • Яблука - 3 штуки
  • Чорнослив - 1 Склянка
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 25 грам
  • Перець чорний мелений - 10 грам
індичка з курагою і яблуками - фото крок 1
Помийте філе індички, очистіть його від плівок. Розріжте філе на великі шматки і покладіть їх у форму для запікання. Змішайте мед і гірчицю, готовою сумішшю полийте шматочки індички.
індичка з курагою і яблуками - фото крок 2
Підготуйте яблука: помийте їх і розріжте на шматочки, видаливши насіння. Помийте курагу і рівномірно розподіліть її по всій формі. Зверху покладіть шматочки яблук.
індичка з курагою і яблуками - фото крок 3
Розігрійте духовку до 200 градусів. Накрийте форму з філе фольгою, поставте її в духовку. М'ясо індички необхідно випікати протягом 50 хвилин. Якщо вам дуже хочеться, щоб у страви з'явилася апетитна хрустка скоринка, в 15 хвилин до кінця випікання зніміть фольгу з форми.
індичка з курагою і яблуками - фото крок 4
Дістаньте індичку з духовки і акуратно перекладіть її на блюдо. Подавайте до столу гарячою. Смачного!

Схожі рецепти