Індичка з курагою і яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Смачне філе з курагою і яблуками відмінно підійде в якості основного м'ясної страви. Фрукти надають приємний аромат і м'якість пташиному м'ясу. Читайте, як приготувати індичку з курагою і яблуками.
Фруктове поєднання додає м'ясу особливого смаку. Філе індички просочується фруктовими соками і стає насиченим і соковитим. Сподіваюся, вам дуже сподобається мій варіант, як приготувати індичку з курагою і яблуками.
- Філе індички - 1 кілограм
- Яблука - 3 штуки
- Чорнослив - 1 Склянка
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 25 грам
- Перець чорний мелений - 10 грам
Помийте філе індички, очистіть його від плівок. Розріжте філе на великі шматки і покладіть їх у форму для запікання. Змішайте мед і гірчицю, готовою сумішшю полийте шматочки індички.
Підготуйте яблука: помийте їх і розріжте на шматочки, видаливши насіння. Помийте курагу і рівномірно розподіліть її по всій формі. Зверху покладіть шматочки яблук.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Накрийте форму з філе фольгою, поставте її в духовку. М'ясо індички необхідно випікати протягом 50 хвилин. Якщо вам дуже хочеться, щоб у страви з'явилася апетитна хрустка скоринка, в 15 хвилин до кінця випікання зніміть фольгу з форми.
Дістаньте індичку з духовки і акуратно перекладіть її на блюдо. Подавайте до столу гарячою. Смачного!