М'ясні рулетики з чорносливом і курагою
(покроковий рецепт з фото)
М'ясні страви можуть виглядати як справжній шедевр, і цей рецепт -
Тому підтвердження! Тут ви дізнаєтеся, як приготувати м'ясні рулетики з чорносливом і курагою, м'ясне блюдо з родзинкою.
Після того, як я прочитала цей рецепт, м'ясні рулетики з курагою і чорносливом стали будь-яким гарячим блюдом нашої сім'ї. Такі рулетики підійдуть для будь-якого застілля: дня народження, весілля, Нового року та святкового вечері. Обов'язково використовуйте солодку гірчицю, так як вона робить смак чорносливу і кураги більш яскравим і насиченим. Подавати такі рулетики можна з ягідним або фруктовим гострим соусом, а під час подачі прикрасити їх зеленню, маслинами і шматочками сухофруктів.
- Файл Svino - 650-700 грам
- Чорнослив - 100 грам
- Чорнослив - 100 грам
- Гірчиця солодка - 40-50 грам
- Хміль-сунелі - 5-10 грам
- Сіль - За смаком
1. Свиняче філе наріжте скибками товщиною 1 см і злегка відбийте молотком з двох сторін. Кожен шматочок з одного боку посипте хмелі-сунелі, slegka сіль, а іншу сторону змастіть солодкою гірчицею.
2. Залиште м'ясо маринуватися на 30 хвилин при кімнатній температурі. Чорнослив без кісточок і курагу залийте окропом і залиште на 15 хвилин. Злийте воду і обсушіть сухофрукти паперовими рушниками.
3. На шматочок м'яса покладіть кілька шматочків кураги, на інший - чорносливу, і поверніть в тугий рулет. На розігріту сковороду налийте кілька ложок рослинного масла і обсмажте кожен рулетик, починаючи з боку шва.
4. Заготовки складіть в вогнетривку форму швом вниз. На форму одягніть рукав для запікання, закрийте його і доведіть м'ясо до готовності в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20-30 хвилин.
5. Подавайте, прикрасивши соусом і зеленню. Смачного!