Курячі ковбаски-рулетики з курагою
(покроковий рецепт з фото)
Любіть смачну і здорову їжу? Або дотримуєтеся дієти? Тоді мій рецепт саме для вас! Курячі ковбаски з начинкою з кураги - ідеальний варіант для обіду (як повсякденного, так і святкового).
Курячі ковбаски з курагою - ідеальний варіант для людей, стежать за своєю фігурою, дотримуються правильного і збалансованого харчування. Такі ковбаски наситять організм енергією, додадуть сил і в той же час не обтяжать шлунок. Дуже раджу це блюдо абсолютно всім. А як приготувати курячі ковбаски-рулетики з курагою, читайте далі.
- Куряча грудка - 1 штука
- Чорнослив - 50 грам
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Курячі грудки промийте та висушіть, розріжте на 2 частини вздовж і злегка відбийте.
Покладіть пластини з курячої грудки на харчову плівку, складену в два шари. Внахлест класти не потрібно, просто впритул один до одного. Посоліть і поперчіть грудки за смаком. На одну половину покладіть подрібнену курагу.
Загорніть грудки в рулетик, починаючи з того краю, де курага. Зверху закріпіть харчовою плівкою, кінці зв'яжіть ниткою або закріпіть спеціальними зажимами. Вийшла ось така "цукерка" .
У невеликій каструльці закип'ятіть воду, в окріп відправте курячу ковбаску, варите 30-40 хвилин. Готову ковбаску вийміть з води і охолодіть прямо в плівці, не розгортаючи.
Охолоджений курячий рулетик звільніть від плівки і поріжте шматочками. Подавайте з будь-яким соусом і овочевим салатом. Їжте із задоволенням!