Ковбаски курячі
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам на замітку досить простий (навіть для новачка в кулінарії) варіант, як приготувати ковбаски курячі на власній кухні. Дуже смачні, соковиті і неймовірно апетитні!
Натуральні, з будь-якими добавками, які вам більше до душі, ковбаски курячі в домашніх умовах - універсальний продукт. Їх можна обсмажити за сковороді і подавати до столу з гарніром, взяти з собою на пікнік, запекти в духовці або заморозити про запас. Відмінний варіант м'ясних делікатесів навіть для дітей.
- Курка - 2-2.5 кілограма (м'якоть без кістки)
- Цибулина - 300 грам
- Сушені томати - 100 грам (по бажанню)
- Спеції - За смаком(koriandr, фенхель, розмарин, чебрець, сіль, солодкий і гострий перець)
- Натуральні кишки - За смаком
1. Для початку необхідно вимити курку і очистити м'ясо від кістки. Можна використовувати найрізноманітніші частини або птицю цілком, наприклад.
2. Очистіть цибулю, наріжте його середніми шматочками. Разом з курячим м'ясом пропустіть через м'ясорубку. Для жирності можна додати трохи сала, наприклад.
3. А далі - все за смаком. Додайте трохи солі, перцю і будь-які спеції, які вам до душі. Також можна використовувати в рецепті приготування ковбасок курячих трохи сушених томатів і зелень. Все як слід перемішайте і приберіть фарш в холодильник на деякий час.
4. Тим часом можна зайнятися кишками. Їх потрібно ретельно очистити і промити під проточною водою.
5. Найзручніше наповнювати ковбаски курячі в домашніх умовах за допомогою техніки. Закріпіть кишку, щільно зав'яжіть край.
6. Наповніть її фаршем.
7. Ось і весь секрет, як приготувати ковбаски курячі. Тепер їх можна обсмажити і подавати до столу. Смачного!