Рецепт Курячі ковбаски фото

Курячі ковбаски
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Курячі ковбаски, приготовані в домашніх умовах, відмінна альтернатива ковбасі з магазину. У ваших ковбасках НЕ буде сої, барвників, консервантів і підсилювачів смаку.

Опис приготування:

Готуються ковбаски дуже просто. У моєму рецепті в інгредієнти входить куряче філе, яйце, вершки і спеції. Але варіантів дуже багато. Ви можете додати гриби, шинку, оливки, болгарський перець. Подавайте їх на закуску, на друге з будь-яким гарніром або на перекус у вигляді бутерброда.

  • Куряче філе - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Вершки - 70 мілілітрів
  • Сушений базилік - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
курячі ковбаски - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування курячих ковбасок.
курячі ковбаски - фото крок 2
Куряче філе помийте і пропустіть через м'ясорубку.
курячі ковбаски - фото крок 3
Ріпчасту цибулю очистіть, помийте і теж пропустіть через м'ясорубку. Додайте яйце.
курячі ковбаски - фото крок 4
Влийте вершки будь-якої жирності.
курячі ковбаски - фото крок 5
Додати сіль, поперчіть, додайте сухий базилік.
курячі ковбаски - фото крок 6
Фарш перемішайте і збийте блендером. Якщо блендера немає, то пропустіть готовий фарш через м'ясорубку.
курячі ковбаски - фото крок 7
Сформуйте ковбаски. На харчову плівку або рукав для запікання викладіть 2-3 столові ложки фаршу.
курячі ковбаски - фото крок 8
Поверніть фарш, як конфетті.
курячі ковбаски - фото крок 9
Ось такі повинні вийде ковбаски.
курячі ковбаски - фото крок 10
У каструлю налийте воду, доведіть до кипіння і викладіть ковбаски. Варіть 20 хвилин і діставайте з каструлі.
курячі ковбаски - фото крок 11
Ковбаски готові. Але можна їх трохи підсмажити на сковороді.
курячі ковбаски - фото крок 12
Чудові курячі ковбаски подавайте на закуску з гірчицею, хрін, соусами. Смачно в теплому і в холодному вигляді.

Схожі рецепти