Курячі ковбаски
(покроковий рецепт з фото)
Курячі ковбаски, приготовані в домашніх умовах, відмінна альтернатива ковбасі з магазину. У ваших ковбасках НЕ буде сої, барвників, консервантів і підсилювачів смаку.
Готуються ковбаски дуже просто. У моєму рецепті в інгредієнти входить куряче філе, яйце, вершки і спеції. Але варіантів дуже багато. Ви можете додати гриби, шинку, оливки, болгарський перець. Подавайте їх на закуску, на друге з будь-яким гарніром або на перекус у вигляді бутерброда.
- Куряче філе - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Куряче яйце - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Вершки - 70 мілілітрів
- Сушений базилік - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування курячих ковбасок.
Куряче філе помийте і пропустіть через м'ясорубку.
Ріпчасту цибулю очистіть, помийте і теж пропустіть через м'ясорубку. Додайте яйце.
Влийте вершки будь-якої жирності.
Додати сіль, поперчіть, додайте сухий базилік.
Фарш перемішайте і збийте блендером. Якщо блендера немає, то пропустіть готовий фарш через м'ясорубку.
Сформуйте ковбаски. На харчову плівку або рукав для запікання викладіть 2-3 столові ложки фаршу.
Поверніть фарш, як конфетті.
Ось такі повинні вийде ковбаски.
У каструлю налийте воду, доведіть до кипіння і викладіть ковбаски. Варіть 20 хвилин і діставайте з каструлі.
Ковбаски готові. Але можна їх трохи підсмажити на сковороді.
Чудові курячі ковбаски подавайте на закуску з гірчицею, хрін, соусами. Смачно в теплому і в холодному вигляді.