Курячі ковбаски
(покроковий рецепт з фото)
Курячі ковбаски, приготовані в домашніх умовах, відмінна альтернатива ковбасі з магазину. У ваших ковбасках НЕ буде сої, барвників, консервантів і підсилювачів смаку.
Готуються ковбаски дуже просто. У моєму рецепті в інгредієнти входить куряче філе, яйце, вершки і спеції. Але варіантів дуже багато. Ви можете додати гриби, шинку, оливки, болгарський перець. Подавайте їх на закуску, на друге з будь-яким гарніром або на перекус у вигляді бутерброда.
- Куряче філе - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Куряче яйце - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Вершки - 70 мілілітрів
- Сушений базилік - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком

Підготуйте інгредієнти для приготування курячих ковбасок.

Куряче філе помийте і пропустіть через м'ясорубку.

Ріпчасту цибулю очистіть, помийте і теж пропустіть через м'ясорубку. Додайте яйце.

Влийте вершки будь-якої жирності.

Додати сіль, поперчіть, додайте сухий базилік.

Фарш перемішайте і збийте блендером. Якщо блендера немає, то пропустіть готовий фарш через м'ясорубку.

Сформуйте ковбаски. На харчову плівку або рукав для запікання викладіть 2-3 столові ложки фаршу.

Поверніть фарш, як конфетті.

Ось такі повинні вийде ковбаски.

У каструлю налийте воду, доведіть до кипіння і викладіть ковбаски. Варіть 20 хвилин і діставайте з каструлі.

Ковбаски готові. Але можна їх трохи підсмажити на сковороді.

Чудові курячі ковбаски подавайте на закуску з гірчицею, хрін, соусами. Смачно в теплому і в холодному вигляді.