Рецепт Курячі ковбаски з сиром для гриля фото

Курячі ковбаски з сиром для гриля
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Птах , Сир , Курка , Куряче філе
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Що може бути смачніше натуральної домашньої ковбаски? А якщо з сиром, зеленню і на грилі? Від такого складно відязикатися, правда? Ділюся з вами перевіреним рецептом, дивіться!

Опис приготування:

Отже, розповідаю, як приготувати курячі ковбаски з зеленню і сиром для гриля. Перше, на що хочу звернути увагу, це вибір м'яса. Куряче філе - продукт дієтичний, пам'ятайте про це, ковбаски жирними НЕ будуть. Любителям більш калорійних ковбасок можна запропонувати використовувати курку цілком, попередньо знявши м'ясо з кісток. Спеції я не додаю, інакше просто втрачається смак сиру і зелені. Досить буде солі і чорного перцю. Кишки підійдуть як свинячі, так і баранячі, різниці немає. Пробуйте і діліться враженнями!

  • Куряче філе - 1 кілограм
  • Сир голландський - 200 грам
  • Кріп - 50 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Сіль, перець чорний мелений - За смаком
курячі ковбаски з сиром для гриля - фото крок 1
1. Підготуйте продукти, приступимо!
курячі ковбаски з сиром для гриля - фото крок 2
2. Насамперед потрібно замочити кишки в холодній воді на годинку. Потім промити їх під проточною. Пропустіть порцію води через кишку, щоб промити її всередині, так вона легше буде одягатися на м'ясорубку.
курячі ковбаски з сиром для гриля - фото крок 3
3. Ріпчасту цибулю порізати крупно і обсмажте на вершковому маслі до м'якості. Доводити до повної готовності не потрібно.
курячі ковбаски з сиром для гриля - фото крок 4
4. Голландський сир поріжте дрібними кубиками.
курячі ковбаски з сиром для гриля - фото крок 5
5. Куряче філе вимийте, поріжте великими шматочками, пропустіть через м'ясорубку разом зі смаженою цибулею.
курячі ковбаски з сиром для гриля - фото крок 6
6. Додайте рубану зелень, сир, сіль, перець чорний мелений і склянку крижаної води. Перемішайте все ретельно. Кількість солі - за смаком, я кладу 1 немає. L. З гіркою.
курячі ковбаски з сиром для гриля - фото крок 7
7. Фарш готовий.
курячі ковбаски з сиром для гриля - фото крок 8
8. Вимиту кишку надіньте на носик м'ясорубки (решітка і ніж повинні бути зняті), зав'яжіть добре кінець кишки. Наповнюйте фаршем і формуйте ковбаски потрібної довжини.
курячі ковбаски з сиром для гриля - фото крок 9
9. Якщо десь зустрічається дірочка, то краще перев'язати ниткою в цьому місці і почати нову ковбаску.
курячі ковбаски з сиром для гриля - фото крок 10
10. Покладіть ковбаски на гарячий гриль, смажте періодично перевертаючи їх на іншу сторону.
курячі ковбаски з сиром для гриля - фото крок 11
11. Готові ковбаски відразу подавайте гарячими до столу.
курячі ковбаски з сиром для гриля - фото крок 12
12. Смачного!

Схожі рецепти