Курячі ковбаски з сиром для гриля
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути смачніше натуральної домашньої ковбаски? А якщо з сиром, зеленню і на грилі? Від такого складно відязикатися, правда? Ділюся з вами перевіреним рецептом, дивіться!
Отже, розповідаю, як приготувати курячі ковбаски з зеленню і сиром для гриля. Перше, на що хочу звернути увагу, це вибір м'яса. Куряче філе - продукт дієтичний, пам'ятайте про це, ковбаски жирними НЕ будуть. Любителям більш калорійних ковбасок можна запропонувати використовувати курку цілком, попередньо знявши м'ясо з кісток. Спеції я не додаю, інакше просто втрачається смак сиру і зелені. Досить буде солі і чорного перцю. Кишки підійдуть як свинячі, так і баранячі, різниці немає. Пробуйте і діліться враженнями!
- Куряче філе - 1 кілограм
- Сир голландський - 200 грам
- Кріп - 50 грам
- Часник - 3 зубчики
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Вершкове масло - 30 грам
- Сіль, перець чорний мелений - За смаком
1. Підготуйте продукти, приступимо!
2. Насамперед потрібно замочити кишки в холодній воді на годинку. Потім промити їх під проточною. Пропустіть порцію води через кишку, щоб промити її всередині, так вона легше буде одягатися на м'ясорубку.
3. Ріпчасту цибулю порізати крупно і обсмажте на вершковому маслі до м'якості. Доводити до повної готовності не потрібно.
4. Голландський сир поріжте дрібними кубиками.
5. Куряче філе вимийте, поріжте великими шматочками, пропустіть через м'ясорубку разом зі смаженою цибулею.
6. Додайте рубану зелень, сир, сіль, перець чорний мелений і склянку крижаної води. Перемішайте все ретельно. Кількість солі - за смаком, я кладу 1 немає. L. З гіркою.
7. Фарш готовий.
8. Вимиту кишку надіньте на носик м'ясорубки (решітка і ніж повинні бути зняті), зав'яжіть добре кінець кишки. Наповнюйте фаршем і формуйте ковбаски потрібної довжини.
9. Якщо десь зустрічається дірочка, то краще перев'язати ниткою в цьому місці і почати нову ковбаску.
10. Покладіть ковбаски на гарячий гриль, смажте періодично перевертаючи їх на іншу сторону.
11. Готові ковбаски відразу подавайте гарячими до столу.
12. Смачного!